zhelev_48 Публикувано 10 Октомври, 2016 Share Публикувано 10 Октомври, 2016 Какви са свещите на ховер 5 и с кой вид денсо могат да се заменят? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 10 Октомври, 2016 Share Отговорено 10 Октомври, 2016 До тук съм използвал два вида китайски и нямам забележка. Сега съм с НЖК -в сервиза отговориха, японски на японски двигател- нямам забележки.Търси по каталога двигателя е толкова разпространен...Защо точно Денсо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 11 Октомври, 2016 Автор Share Отговорено 11 Октомври, 2016 Денсо имат точно за нашият двигател работещи и на газ. Слагаш и за 100Ккм. забравяш за свещи.На всичките си предишни коли съм слагал такива, изкарват лимита и прекъсват.На рендето RX4 на 110Ккм. започна да не иска да пали,работеше неустойчиво. Като ги свалих нямяше вече електрод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 11 Октомври, 2016 Share Отговорено 11 Октомври, 2016 Според мен чак 100к....много са даже и да са златни свещите. Има правило 30-35 к от там си рисков да те оставят на пътя.Виж какви са и напиши. На другите си коли съм карал с Денсо..оплаквания съм нямал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 11 Октомври, 2016 Share Отговорено 11 Октомври, 2016 (Редактирано) В момента съм на почти 62000 км с оригиналните свещи с които сандерото е излязло от завода. Кара се само на бензин и то само с по-високооктанови горива от големите вериги (последните няколко месеца само 100 октана на Марешки) и нямам никакви проблеми с мотора. Не мисля да ги сменям поне още 10 000 км. Редактирано 11 Октомври, 2016 от radowolf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 25 Юни, 2019 Share Отговорено 25 Юни, 2019 В крайна сметка колеги сте посочили само търговска марка,ако може да посочите модел или каталожен номер и за кой двигател става дума за 4g64 или 4g69 ? Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 25 Юни, 2019 Share Отговорено 25 Юни, 2019 https://ru.aliexpress.com/item/32820683481.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7b1c3c00rkoAVb ако имаш време или ползвай инфото от страницата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 25 Юни, 2019 Share Отговорено 25 Юни, 2019 Благодаря колега , по принцип замених заводските свещи с Денсо Иридиум IК 20 които ги похвалиха в магазина,че били много добри (то и цената им е добра ) и се сменяли на 100 000 км. , но не работи колата добре. В ниските има прекъсване,двигателя глъхне.Мислех ,че е от кабелите на свещите,след смяна ефекта е същия,има някоя свещ та не рабори добре ,но не мога да я засека на кой цилиндър,вдигна се и разхода.Поради тази причина търся да си закупя обикновенни свещи ,нищо,че се сменят по често.Колата съм я карал за чип тунинг при колегата Ники Аврамов така,че не е съвсем куц кон,но явно е лош избор на свещи.Върти ми се идея да сменя и бобината ,но ще почна от свещите, по евтино е ,а и проблемите започнаха след смяната им. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 27 Юни, 2019 Share Отговорено 27 Юни, 2019 (Редактирано) Щом си сменил кабели + свещи с нови и разхода се е завишил по-скоро е кофти дюза/и на газовата рейка ако този ефект го няма на бензин. Редактирано 27 Юни, 2019 от Krasimirr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts