Jump to content

Свещи на Ховер 5


zhelev_48
 Share

Recommended Posts

До тук съм използвал два вида китайски и нямам забележка. Сега съм с НЖК -в сервиза отговориха, японски на японски двигател- нямам забележки.Търси по каталога двигателя е толкова разпространен...Защо точно Денсо???

Link to comment
Share on other sites

Денсо имат точно за нашият двигател работещи и на газ. Слагаш и за 100Ккм. забравяш за свещи.На всичките си предишни коли съм слагал такива, изкарват  лимита и прекъсват.На рендето RX4 на 110Ккм. започна да не иска да пали,работеше неустойчиво. Като ги свалих нямяше вече електрод.

Link to comment
Share on other sites

Според мен чак 100к....много са даже и да са златни свещите. Има правило 30-35 к от там си рисков да те оставят на пътя.Виж какви са и напиши. На другите си коли съм карал с Денсо..оплаквания съм нямал.

Link to comment
Share on other sites

В момента съм на почти 62000 км с оригиналните свещи с които сандерото е излязло от завода. Кара се само на бензин и то само с по-високооктанови горива от големите вериги (последните няколко месеца само 100 октана на Марешки) и нямам никакви проблеми с мотора.  Не мисля да ги сменям поне още 10 000 км.

Edited by radowolf
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

В крайна сметка колеги сте посочили само търговска марка,ако може да посочите модел или каталожен номер и за кой двигател става дума за 4g64 или 4g69 ? Благодаря предварително.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря колега , по принцип замених заводските свещи с Денсо Иридиум IК 20 които ги похвалиха в магазина,че били много добри (то и цената им е добра ) и се сменяли на 100 000 км. , но не работи колата добре. В ниските има прекъсване,двигателя глъхне.Мислех ,че е от кабелите на свещите,след смяна ефекта е същия,има някоя свещ та не рабори добре ,но не мога да я засека на кой цилиндър,вдигна се и разхода.Поради тази причина търся да си закупя обикновенни свещи ,нищо,че се сменят по често.Колата съм я карал за чип тунинг при колегата Ники Аврамов така,че не е съвсем куц кон,но явно е лош избор на свещи.Върти ми се идея да сменя и бобината ,но ще почна от свещите, по евтино е ,а и проблемите започнаха след смяната им.

Link to comment
Share on other sites

Щом си сменил кабели + свещи с нови и разхода се е завишил по-скоро е кофти дюза/и на газовата рейка ако този ефект го няма на бензин.

 

Edited by Krasimirr
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...