stanimir Публикувано 12 Декември, 2015 Share Публикувано 12 Декември, 2015 Здравейте, искам да питам Н5 дали има филтър на климатика/купето/ и къде се намира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garson Отговорено 13 Декември, 2015 Share Отговорено 13 Декември, 2015 Няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pipo_07 Отговорено 16 Декември, 2015 Share Отговорено 16 Декември, 2015 По-новите имат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marina Koleva Отговорено 11 Януари, 2016 Share Отговорено 11 Януари, 2016 Здравейте, Станимир, H5 в България се предлага с Euro 4 и с Euro 5 спецификации. Само Euro 5 е оборудван с филтър на купето/ климатика. Прилагам картинка на локацията на филтъра. Намира се зад жабката, в горната част на мотора на вентилатора. Поздрави, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 12 Януари, 2016 Share Отговорено 12 Януари, 2016 Стийд 3 също има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 9 Февруари, 2016 Share Отговорено 9 Февруари, 2016 свали жабката - зад нея са и вентилатора и филтъра, ако го има. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 13 Юли, 2017 Share Отговорено 13 Юли, 2017 https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.fXrMvF&orderId=84646783232913&productId=32701014892 За тези които нямат фабричен отвор над вентилатора за филтър на купето. Развиват се двата болта в долната страна на жабката и цялото чекмедже излиза. Вентилатора се сваля като се развият четири болта в долната му страна с тапицерска/кръстата/ отверка - клапата трябва да бъде на външен кръг. Набутвате филтъра в отвора над клапата и сте готови за обратен монтаж . При мен пасна перфектно , че и работа върши - Н2/Н3. Филтъра пристигна за 20 дни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hell Отговорено 13 Август, 2019 Share Отговорено 13 Август, 2019 Здравейте приятели....Имам нужда от вашата помощ.Бихте ли ми дали някакъв сериен номер или директен линк за филтъра на купето за модел H3,тъй като единствено него неуспявам да го намеря.Вероятно съм объркал мястото където трябва да питам,така че се извинявам.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 13 Август, 2019 Share Отговорено 13 Август, 2019 Не мога да намеря номера но в алиекспрес напиши cabin filter great wall cuv и излизат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 5 Януари, 2020 Share Отговорено 5 Януари, 2020 Другари,ей там от ляво в голямата фуния мога ли да набутам някакъв филтър (за външния въздух)??? Отгоре се слага и пластмасова кора през цяло. И на купето нямам(зад жабката) Ей тука под кабела на датчика (над вентилатора се пада) мисля да изрежа процеп за едно чекмедженце-филтър...от нещо си... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Luko Отговорено 17 Февруари, 2021 Share Отговорено 17 Февруари, 2021 2011 година няма май. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts