Jump to content

Hell

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hell

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, Трябва ми помощ за серийни номера при покупка на : предни и задни амортисьори + тампони и прахоуловители към тях. предна биаледка : Благодаря предварително.
 2. Благодаря Ви за бързите отговори.Доста четене ми спестихте и ровичкане.😀
 3. Има стара статия за този модел комплект съединител.В момента съм със него вече 7000км и няма грешка.Във Варна в АУТОХИТ беше 120лв.
 4. Здравейте колеги, Моля да ми препоръчате модел акумулатор за модел H3 и колко Аh да бъде.Става въпрос за 2.4 двигател газ/бензин/. Благодаря предварително.
 5. Здравейте приятели....Имам нужда от вашата помощ.Бихте ли ми дали някакъв сериен номер или директен линк за филтъра на купето за модел H3,тъй като единствено него неуспявам да го намеря.Вероятно съм объркал мястото където трябва да питам,така че се извинявам.Благодаря предварително.
 6. Благодаря Ви за информацията.Ще действам първо със генерация да видя как е там положение и след това ще докладвам какво се случва.Поздрави !
 7. Здравейте... Имам едно запитване.Да уточня че съм нов в брашна и гола вода по разбиране по автомобили,но се опитвам да се уча бързо .Имам такъв проблем ,че когато реша да карам джипа да кажем извънградско или на магистралата и дигна скорост над 120км/ч над 2500 оборота се чува един странен шум отпред.При което намалям под 120км/ч и този проблем изчезва.Другото което е над тази скорост в колата става изключително шумно,дотакава степен че не си чувам приказката,както и радиото.Единствената информация която мога да дам е че имам скъсана мека връзка от която смятам че е проблема ,но преди да дам пари за труд за смяната реших да се допитам до вас.Благодаря предварително.Извинявам се ако не съм дал пълна информация за проблема .
 8. Здравейте.Извинявам ако не е правилното място и не съм написал всичко като хората.Карам отскоро Greatwall Hover Cuv H3 2008 2.4 133K.C,но ми свети чека на компютъра и някак си автомобила непоказва цялата си производимост и мощ ,а работи на авариен режим.Реших да отида до представителството на GreatWall Варна и ми направиха диагностика при която се разбра че едната от ламбда сондите неработи и връзката е отворена,както и датчика на коляновия вал не е обучен(За България питам и сериен номер от сорта SMW250480 никъде не го намират).Така че бих искал да попитам и да ми кажете от къде мога да взема сонда и датчик освен от сервиза на Greatwall,тъй като там дерат здраво кожата пък и като видят някой който нищо неразбира намират и други проблеми по автомобила,които преди ги е нямало.Отново се извинявам ако не е по темата.Поздрави на всички и благодаря предварително.
×
×
 • Create New...