poroinik Публикувано 17 Ноември, 2015 Share Публикувано 17 Ноември, 2015 Пластмасовата кора между предния капак и чистачките от чисто черна в началото в момента е сива. Явно не е била мислена за стоене на слънце и всякакви такива нормални за една кола неща. Виждал съм на други волекси подобен проблем. Някой успял ли е да го смени гаранционно това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 17 Ноември, 2015 Share Отговорено 17 Ноември, 2015 Здравей Поройник, и моята е същата, но мисля че това е нормално стареене на пластмасата и едва ли може да мине като гарационен ремонт,а и да я сменят ,новата след някоя и друга година ще е същата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 18 Ноември, 2015 Автор Share Отговорено 18 Ноември, 2015 Аз разбирам тая пластмаса да не беше правена да издържа на слънце, вода и т.н., че да стане сива... Моята стана така още на втората година може би. Според мен някой китаец махмурлия е забравил да сипе от онази химия, която предпазва пластмасата от слънце. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginfisss Отговорено 18 Ноември, 2015 Share Отговорено 18 Ноември, 2015 За съжаление в гаранционните условия, поне в моята книжка, изрично е упоменато, че промяна в цвета на материалите не се покрива гаранционно. А, и това не епроблем само при тези автомобили - на старата ми кола външните пластмаси също бяха посивяли с времето. Кофти е ама се свиква. Колега като глвдам твоята е оранжева, не е толкова фатално аз със черната какво ще правя, когато посивее... :toothy12: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 19 Ноември, 2015 Share Отговорено 19 Ноември, 2015 Tuning time Има толкова хубави фолия......, a карбона много добре стой. Може да се помисли по този въпрос. Така освен скриване на дефектите, може и да се освежи доста приятно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 20 Ноември, 2015 Автор Share Отговорено 20 Ноември, 2015 това съсем не е лоша идея (без частта с карбона, той стои хубаво, но има лош имидж) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 20 Ноември, 2015 Share Отговорено 20 Ноември, 2015 (Редактирано) За съжаление в гаранционните условия, поне в моята книжка, изрично е упоменато, че промяна в цвета на материалите не се покрива гаранционно. А, и това не епроблем само при тези автомобили - на старата ми кола външните пластмаси също бяха посивяли с времето. Кофти е ама се свиква. Колега като глвдам твоята е оранжева, не е толкова фатално аз със черната какво ще правя, когато посивее... :toothy12: Ех да беше и моята оранжева поне да не личеше от далече ръждата, която излиза по цялата ми кола... А вече 2 пъти досега оправяха ръжда по колата... Направо ме хваща срам като ме пита някой каква е тая ръжда по колата. Редактирано 20 Ноември, 2015 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 22 Ноември, 2015 Автор Share Отговорено 22 Ноември, 2015 Я дай подробности къде беше тая ръжда, че и ако имаш снимки няма да е лошо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 22 Ноември, 2015 Share Отговорено 22 Ноември, 2015 И на двете предни врати там където се оттича водата и на двете има ръжда. На шофьорската врата дори изби и от външната страна на вратата. Метала толкова е ръждясал, че дори се е пукнал... Отделно по калници, по вратите има малки точки ръжда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johnnie Отговорено 23 Ноември, 2015 Share Отговорено 23 Ноември, 2015 (Редактирано) Колега poroinik, пробвал ли си с този препарат http://www.senax.bg/eshop/product/281/preparat-za-poddrazhka-na-plastmasovi-broni-i-chasti-ot-plastmasa-profiline.html или някой подобен? Аз лични не съм пробвал, но съм чувал добри отзиви от други хора. Четох из разни форуми, че ставало и с отработено масло, но ... Редактирано 23 Ноември, 2015 от johnnie Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 23 Ноември, 2015 Автор Share Отговорено 23 Ноември, 2015 Звучи добре. Цената е малко височка, но може и да го прежаля. И фолиото е вариант. Трябва да преценя кое от двете ме устройва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 11 Декември, 2015 Share Отговорено 11 Декември, 2015 И на двете предни врати там където се оттича водата и на двете има ръжда. На шофьорската врата дори изби и от външната страна на вратата. Метала толкова е ръждясал, че дори се е пукнал... Отделно по калници, по вратите има малки точки ръжда. Колега какво ти отговарят от ЛМ за детайлите които имат рьжда, ще ги оправят гаранционо или ... ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 12 Декември, 2015 Share Отговорено 12 Декември, 2015 Здравейте, относно ръждите искам да споделя какво се получи при мен вкарам си Ховъра за щети и ръжди по купето в Пловдив сервиза на Литекс, тези там са толкова точни че след оглед откриха че имам ръжда и под предния капак, след 2седмици колата ми беше готова и в перфектно състояние. С две думи хората си гледат работата но и Литекс ми покриха ремонта за ръждите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Декември, 2015 Share Отговорено 13 Декември, 2015 Трябва да намеря време да я закарам... Иначе са отразени проблемите, но заради градушката от преди време от Митвас ми казаха преди няколко месеца, че до септември поне няма свободни часове при бояджиите, където пращат колите. А и както сме с бебе е проблем да останем без кола за повече от 1 седмица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts