Jump to content

Ginfisss

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Ginfisss last won the day on Ноември 19 2015

Ginfisss had the most liked content!

Profile Information

  • Карам:
    voleex C3

Ginfisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ясно, че при различни атмосверни условия, различно налягане с което се нагнетява газта и т.н. са възможни някакви отклонения... ама тия хора наистина са магьосници и понякога сипват повече от колкото бутилката събира. Днес дилърите ми върнаха сервизните книжки и отворих тази на газовата, за да видя какъв е полезния обем, там пишеше, че на самата бутилка има табелка с тези данни. Съответно отидох до колата, огледах хубаво табелката на бутилката, не се ориентирах и в крайна сметко проверих в интернет - пълния обема е 44 литра, от което би следвало да може да се зареждат не повече от 34 - 35 литра (80%), което някак ме успокоява.
  2. Какво ме подтикна да питам за нещо, което сигурно е коментирно хиляди пъти. Миналата Събота си взех кола (от оказиона) от плевенския дилър. Газовата беше почти пълна едно деление под максимума. Навръщане малко преди джъмбото газта свърши и карах малко на бензин. Спрях на едно OMW и им казах да пълнят газ до горе. Сипаха 16 литра съответно датчика отчете, че бутилката не е пълна отново беше едно деление по-малко. Карах така през седмицата, без да правя опит да зареждам отново. Вчера реших да покарам колата на по-дълъг път тъкмо да видя горе долу какъв разход дава тръгнах към Ямбол, на гости. По пътя пак свършва газта карам на бензин няколкко километра до следващата бензиностанция - пак OMW - съответно поръчвам газ до горе... наляха ми малко повече от 24 литра... с това количество вече и светлинната индикация беше пълна и аз бях доволен. Днес, като тръгнах на обратно пак изчаках газта да свърши, заредих до горе в Петрол за тях това бяха 20,5 литра - бях озадачен 4 литра разлика, но това, което ме застреля беше последното зареждане. Бензиностанция Лукойл - за тях до горе беше 27,91 литра? Аз от автомобили, пак да кажа, не разбирам, но все пак мисля, че проблема не е в автомобила, ГУ или в мен? Предполагам, че всеки се е сблъсквал с това нелепо "пълнене до горе" А сега ако някой може да ми каже как да засека разхода с наливане "до горе" 100 км и доливане "до горе"?
  3. За съжаление в гаранционните условия, поне в моята книжка, изрично е упоменато, че промяна в цвета на материалите не се покрива гаранционно. А, и това не епроблем само при тези автомобили - на старата ми кола външните пластмаси също бяха посивяли с времето. Кофти е ама се свиква. Колега като глвдам твоята е оранжева, не е толкова фатално аз със черната какво ще правя, когато посивее... :toothy12:
  4. Първите впечатления от возилото са много добри. Изключително добре се държи на пътя. Към момента съм приятно изненадан от всичко, надявам се впечатленията ми да останат непроменени. А ето я и нея - за съжаление в момента имам само една снимка на светло, но все пак...
  5. Ginfisss

    Ginfisss

    Здравейте, аз съм Светослав Иванов от София на 25 години. Работя в сервиз за бяла техника по специалността ми от средното образование - електромонтьор. Завърших и една бизнес администрация - да има, магистратурата още я бутам. От коли не рабирам, но за сметка на това обичам да шофирам. С автомобилите, до сега, късмет нямах - надявам се с новата да не е така. Преди няколко дни се сдобих с Voleex C30. Приятелите ми казват, че аз съм човека, който по-често си купува кола отколкото е сколонен да купи чадър (истина е) две коли смених тази ми е трета, а чадър купих един по неволя преди месец- два... Надявам се да си бъдем взаимно полезни. Поздрави!
  6. Здравейте, от вчера и аз съм горд собственик на C30.
×
×
  • Създай нов...