Милена Манолова Публикувано 5 Октомври, 2014 Share Публикувано 5 Октомври, 2014 Колеги, здравейте Искам да ви споделя днес какво ми се случи, за да споделите вашите мнения какво може да е. Значи минах заредих на една бензиностанция и потеглих за Сф, след около 50 км колата започна видимо да се дави, т.е загуби мощност и сякаш се захълцваше....Едва стигнах София, минах на бензин същата работа, като капак ми светна жълтата лампа с двигателчето. Утре мисля да я вкарам в сервиз, но ми е чудно дали гаранцията ще ми поеме ремонта и какво може да е евентуално. Аз мислех да не е лоша газ, но...защо светна тази лампа...Много странно..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 5 Октомври, 2014 Share Отговорено 5 Октомври, 2014 (Редактирано) Не се притеснявайте госпожо, може да е всичко и особенно преди диагностиката. Според мен идете в МИТВАС.Като свържат компютъра за автомобила и ще покаже....Има една стара поговорка....."не мисли за бедата , преди да е дошла" . Най лекия вариант- свещи, бобина , кабели и прочие.....Утре ще знаете, но напишете.... Редактирано 5 Октомври, 2014 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 Лампата с двигателчето след зареждане светва, когато горивото не е в час, поради което се е появило и предшестващото прихълцване и неравномерен ход на двигателя. Причината, вероятно е в натрупани грешки в компютъра. Това натрупване се е получило /според мен/ след поредица странни сигнали от ламбда сондата, точно поради зареждането с това "гориво" /смес с никому неизвестно процентно съдържание и съставки/. Този род посещения в сервиза не са страшни - изчистват грешките и отново на коня. Много от нас са попадали на гадна газ, нищо ново по нашите географски ширини. ПП. Горното мнение е лично и не е задължително да съм прав! Но все пак дано е така - по-евтино е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 Каква е колата и на колко км пробег? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Милена Манолова Отговорено 7 Октомври, 2014 Автор Share Отговорено 7 Октомври, 2014 Колеги, здравейте отново! Значи колата е Грейт Уолл Волекс С10, на 32000 км е. Оставих я вчера в сервиза на Ботевградско, такова друсане падна до там, че си помислих, че някъде по път ще ме остави и ще викам пътна помощ. Не ми се вярва да е от кофти гориво, винаги зареждам на една и съща газстанция и съм много доволна от горивото там. Днес звънях в сервиза, не ми дадоха никакви информация, проблема бил в газовата, каквото и да значи това. Евентуално утре или в четвъртък да отида да си я прибера. Дано я оправят, че 2-3 пъти ми се е случвало да си прехвърля сама на бензин, незнайно как и защо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 7 Октомври, 2014 Share Отговорено 7 Октомври, 2014 как в газовата нали и на бензин така е вървяла.....Слушай хубаво, какво ти обясняват и даже включи ЖСМ-а на запис аз отскоро така правя..Приказките им са върховни особенно пред жени. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 7 Октомври, 2014 Share Отговорено 7 Октомври, 2014 Съвет: не ходи в сервиза на бул. Ботевградско шосе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Милена Манолова Отговорено 9 Октомври, 2014 Автор Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Колеги, късно е....точно там отидох и съм бясна.... Държат ми колата вече 4ти ден, не се дава никаква информация какво точно има като ремонт, уж беше газовата, уж нищо съществено нямаше, щеше да е готова вчера, сега чакаме резервни части и май май и утре няма да е готова./Дано поне да я оправят качествено/ Оставам с впечатлението, че не си вършат много много работата там, без да обиждам никой....просто обърнах внимание..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Ако следим изказванията във форума - удивително е, че този сервиз още не е фалирал. Там май по веднъж се ходи. Ще се радвам да споделиш когато най-сетне си вземеш колата, дали проблема е отстранен и евентуално какво са ти казали, че е било (не че ще отговаря на истината). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 10 Октомври, 2014 Share Отговорено 10 Октомври, 2014 Още като чух какви са проблемите си помислих за помпата на газовата , защото на един приятел Волво-то с "оригинална" Виале точно така започна да прави преди да се спуфти окончателно , но на бензин си вървеше и това ме заблуди , защото в случая и на бензин е имало проблем . Много ми е интересно какво е обяснението за лошата работа и на бензин , може би грешки в компа ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts