Jump to content

Милена Манолова

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Милена Манолова

  1. Здравейте, колеги! Днес ми се обадиха от Литекс Моторс по повод оплакването ми във форума, чест им прави, че се свързаха с мен и подробно ми обясниха каква е практиката им. В резюме... оказа се, че действително не се дават документи на клиента, а се изпращат към фирмата производител, която ги подменя гаранционно. Факт е, че към днешна дата колата ми върви перфектно, приемам, че са отстранили проблема. Хубаво е, че поне се свързват с недоволните клиенти, за да им разясняват практиките си, иначе и към днешна дата щях да се чудя защо нямам никакъв документ.
  2. Не знам, колеги. Не е редно да не дават никакви документи за извършения ремонт, сега аз на сляпо доверие си взех колата, дали наистина са сменили нещо един Бог знае.....Не ме касае дали крадат или не, но да го правят на мой гръб, никак не е нормално.....! Поне да бяха драснали нещо някъде...., а то никъде нищо. Няма да повторя, ясно е.
  3. Здравейте, колеги! Вчера си взех колата от сервиза на Ботевградско, повредата е отстранена, НО....искам да споделя възмущението си. Не ми дадоха никакъв документ за извършения ремонт на колата, приемчика ми обясни, че са ми сменили дюзи и помпа, която е вътре в газовата. Дадоха ми да се подпиша на документи за ремонт, на които не пишеше изобщо какви части са сменяни, т.е нищо не пишеше. Нищо не съм плащала, ядосах се леко, че понеже бързах и не обърнах особено внимание на това, мислех, че някъде по книжката ще е отразено. Е днес проверих, няма нищо отразено в книжките, нито на газовата, нито на колата. Изводът ми е следния: в тоя сервиз яко въртят далавери с части, убедена съм! Повече няма да отида там... или в Митвас или в Минерал Ауто/Хасково/.......как може да не отразяват никъде ремонта на колата и сменените части, само за пример в Минерал Ауто ми дадоха за всичко документи, дори за ъпдейта на софтуеъра на газовата.....
  4. Колеги, късно е....точно там отидох и съм бясна.... Държат ми колата вече 4ти ден, не се дава никаква информация какво точно има като ремонт, уж беше газовата, уж нищо съществено нямаше, щеше да е готова вчера, сега чакаме резервни части и май май и утре няма да е готова./Дано поне да я оправят качествено/ Оставам с впечатлението, че не си вършат много много работата там, без да обиждам никой....просто обърнах внимание.....
  5. Колеги, здравейте отново! Значи колата е Грейт Уолл Волекс С10, на 32000 км е. Оставих я вчера в сервиза на Ботевградско, такова друсане падна до там, че си помислих, че някъде по път ще ме остави и ще викам пътна помощ. Не ми се вярва да е от кофти гориво, винаги зареждам на една и съща газстанция и съм много доволна от горивото там. Днес звънях в сервиза, не ми дадоха никакви информация, проблема бил в газовата, каквото и да значи това. Евентуално утре или в четвъртък да отида да си я прибера. Дано я оправят, че 2-3 пъти ми се е случвало да си прехвърля сама на бензин, незнайно как и защо.
  6. Колеги, здравейте Искам да ви споделя днес какво ми се случи, за да споделите вашите мнения какво може да е. Значи минах заредих на една бензиностанция и потеглих за Сф, след около 50 км колата започна видимо да се дави, т.е загуби мощност и сякаш се захълцваше....Едва стигнах София, минах на бензин същата работа, като капак ми светна жълтата лампа с двигателчето. Утре мисля да я вкарам в сервиз, но ми е чудно дали гаранцията ще ми поеме ремонта и какво може да е евентуално. Аз мислех да не е лоша газ, но...защо светна тази лампа...Много странно.....
  7. Благодаря ви, Също така ми трябва информация за стоманената джанта на която е патеричката, нейния размер какъв е, за да знам каква да си търся? Мерси предварително!
  8. Здравейте, колеги. И аз се интересувам от резервната гума тип патеричка, моята я свалих като купих колата и сега не мога да я открия, понеже съм с малко дете искам да си купя такава и сега въпроса ми е следния какъв размер да бъде тя. Ясно е, че ще е втора употреба, но какъв е размера, който е съпоставим с колата. Мерси предварително!
×
×
  • Създай нов...