Jump to content

Да има ли среща 2.2 през тази година???


Recommended Posts

На втората среща разговарях с членове на форума и им предложих варианта да проведем още една среща тази година. Предлагам ,до като е рано, следната програма:

1. Ден петък- до 19 часа-Пристигане в Хасково и настаняване. !-ва гала вечеря./ няма нужда от програма/

2. Ден събота-  към 10 часа тръгване за Перперикон и разглеждане. Към 15  часа пристигане в Кърджали и настаняване. 2-ра гала вечеря може с маски може  и с каски.

3.Ден неделя- към 10 часа посещение на манастира на отец Боян Саръев- Родопския Покръстител.Разходка до Татул и всеки отдето е там да си иде.

Има три условности:

1. Да се съберем поне 30-тина човека....

2.В петък тръгване от местостоянките /към 15 часа от София и еди колко си от другите/ за да се настаним и да сме готови за реванша- 1-ва гала вечер.Значи почивни часове, дни или да избягате без да ви разбере шефа...

3. Мерак/ желание/ да се проведе срещата..

За организатор от името на Админите и модераторите предлагам Ванката/ те винаги са му гласували доверие/-....организатор в сянка - аз/ без доверие/.

Те това е ...днес е дата 02.07 имате време до 20.07 за всякакви коментарии.

Време -след гроздобера и да захладнее и да се пие повече-17,18,19  или 24,25,26 октомври, 31.10, 01.11,02.11 или октомврийската революция- по младите дето не я знаят, кога е била- да чукнат на Гуглето.

Следваща среща предлагам в ...Одрин или в Александрополис, може и в Ивайловград-щото най краткия път до него е пред Гърция.

Мислете и да решаваме.....

Бат ви Славчо....

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

г-н Видев, абсолютно Ви гласуваме доверие.

 

Както коментирахме на терен, идеята е страхотна и интригуваща и нито за момент не съм споменавал, че ще участвам в организацията.

 

Този път се надявам да има по-голма посещаемост. 20-30 човека е осъществимо начинание.

 

Аз съм първият записал се от сега.

 

Успех!

 

P.S. Имам нужда от почивка малко от организации. От хоби ще ми стане работа и от там ще си изгуби чара.

Link to comment
Share on other sites

ААААА ,не, не, не и пак не ти бягаш от отговорност - не е в стила ти. или те е страх да не ти налея още една Видевка луххх... Дай тогава , кой ще е от админи, модератори и прочие- те винаги предлагат теб, защото някой трябва да пуска анкети, питания и прочие- все админски и модераторски дейности. :hello2::icon_sunny:

Първи ЗА с 2 или 4 човека /може и 6/-толкоз водеше в Косово/

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

с поне 8 миним щях да дойда :) ще се постарая с 10 + поне 2 деца (минимум) да сме, така че до 30 човека лесно ще стане.

 

Не съм на щат да организирам всичко навсякъде :) Нека и друг да се изяви. Да не монополизираме пазара и после да ме накажат от Европа-та :)

Link to comment
Share on other sites

Лично аз съм за мероприятието - районът е част от плановете ми за обикаляне, така че идеята ми харесва!

 

...

Има три условности:

1. Да се съберем поне 30-тина човека....

2.В петък тръгване от местостоянките /към 15 часа от София и еди колко си от другите/ за да се настаним и да сме готови за реванша- 1-ва гала вечер.Значи почивни часове, дни или да избягате без да ви разбере шефа...

3. Мерак/ желание/ да се проведе срещата..

Относно тези условности, мога да кажа по точки:

 

1. Не мисля, че бройката е толкова важна. 15-20 човека е напълно реално да присъстват, а и купонът няма да избяга  :laughing5:

2. Няма проблеми, може още от четвъртък за генералната репетиция за банкета в шессссс' :D

3. Ако нямаше мерак, нямаше и да пиша...

 

Тъй като г-н Видев познава региона, то предполагам, че маршрутите няма да са проблем, а и бих се зарадвал на изцяло асфалтова одисея, подходяща за леки автомобили, за да може всички да се включат без притеснения.

 

 

Link to comment
Share on other sites

НА Ванката , както винаги адмирации..

На Петерс-

1.Казвам за такава бройка за да хвана намаление поне 10 % в хотелите - Хасково- Родопи с перфектна механа- паркинга е проблем за толкова автомобили или Фантазия има паркинг - малко са по високи цените.Европа-5 звезди изобщо не го мисля..В Кърджали- Главатарския хан-/ също е по скъп , но е атрактивен или още един в центъра/ не му помня името/.Изобщо спането да е по 30, както сега , а храната по евтина.

2.Пеше с тебе можем и от вторник- сабахля.....не шессссс, а 2х666666 имам от онова огненото чудо.

3...Мерака умира последен- още се заглеждам по ученичките......хахахахае

4. Може да не е само шосе...мога да си спомня в този район и пътища към старите "ловни полета" и да стане на два лъча- Жипове и леки коли, точно ще е кално.

Значи   Видев-2

             Ванката-4 може и 6

              Петерс-1

ъпппппп

Ситуацията се нажежава......

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

За Кърджали това е много добро (не съм ходил, но са ми казвали хора, които са ходили)

http://romantika.kardjalipress.com/

Директно от верандата можеш да ловиш риба, да си правиш барбекю, абе... идилия :)

Link to comment
Share on other sites

Стига да се определи дата и да съм на линя този път няма да пропусна и да няма избори защото тогава няма пак да дойда :(

Link to comment
Share on other sites

Браво на poroinik, там не съм ходил и макар , че е по далеч можем да го предвидим за втория ден.За това искам да се преброим до към 20.07. за да има време да пробваме варианти.

Ники-25, еииии, чети предлагам накрая на октомври.....да сме се изгласували и избрали поредните прост......

Моля ви пишете за колко човека става въпрос...сметка правя.Аз съм по прост и искам да виждам цифричките....

Хотел Фантазия е до и собственика Велин Балкански е председател на на тенис клуба и собственик на тенис кортовете дето е "прохождал в тениса" Григор Димитров и мога да ви уредя по една среща с някоя нова бъдеща звезда....

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Днес се завърнах от разходка из региона, предложен от st.videv, та ще споделя моите впечатления :D

 

Нощувахме в комплекса "Главатарски хан", който е достатъчно голям да събере цялата група на едно място. Паркинга е голям и може да побере всички коли, но ако не достига място, може да се ползва и паркинга на хотел "Сезони", който е на същите собственици и се намира на 200-300 метра от "Главатарски хан".

 

За самия комплекс мога да кажа, че в много добре направен - не само с пари, но и с вкус. Кухнята е страхотна, а за течна консумация разполагат с голяма гама марков алкохол, който може да задоволи и най-изтънчените вкусове. Естествено това е благодарение и на вече споменатите по-високи цени, но според мен си заслужават напълно.

 

Поради липса на подходяща компания, нямам информация до колко късно работи ресторанта и до колко се сервират напитки  

 

Има wifi интернет с много добра скорост, но поради големината на комплекса се опира до обхват. Честно казано не съм се разхождал с телефон в ръка да сканирам за налични мрежи, та сигурно има точки за достъп и в другите части на комплекса.

 

----------

Сега малко практическа информация, която може да е полезна за самата сбирка:

 

- Поради тесният криволичещ път до Главатарци, времето за достигане до комплекса от Кърджали е около 15-на минути. Асфалта е добър, според мен няма нужда от M/T гуми за Hover H3 или H5, но специално за H6 бих препоръчал налична лебедка, hi-lift jack и здрави куки за теглене  :toothy12:

 

- Навсякъде има табели за комплекса "Главатарски хан", така че и без GPS може да се намери, но трябва да се следят табелите. При самото влизане в Главатарци се достига до разклонение, като веднага в дясно тръгва стръмен път (с хубав асфалт :D), а на 20-на метра е и входа на паркинга на комплекса.

 

- Посещението на Перперикон е много препоръчително да е в облачно време или привечер. Горе е открито, ако грее слънце е нетърпимо, макар ние да отидохме към 19 часа и голяма част от пътя беше в сянка и пак си беше адска жега. Хубави обувки, които да не се хлъзгат по камъните, са също така много препоръчителни. Задължително е всеки да си носи вода от друго място, тъй като водата от чешмата преди пътеката не е с добър вкус. Цените за достъп са 1 лев за паркинг на превозно средство и 3 лева за възрастен. Продава се подробна карта на археологическия комплекс, тъй като табелите били изпочупени от "туристи". На обратната страна на картата има над 50 интересни обекта за посещение в Източните Родопи.

 

- Не успяхме да достигнем тракийския комплекс в Татул, тъй като Момчилград е здраво разкопан, половината улици затворени, а не разполагах с Hover H3 или H5, за да не се притеснявам, та се върнахме.

 

- В гр.Златоград (най-южният град в България) е интересно за снимане на реставрирани къщи в етнографския комплекс, но.... всичко беше заключено в понеделник около обед. Според информация от местните, хората си почивали на обед....... Но все пак си заслужава да се погледне. В кръчмата на един от хотелите, храната беше изключително вкусна, а цените невероятно евтини.

 

- Към Кирково тръгнахме в дъжд и здрава буря, та се отказахме да търсим споменатия комплекс Романтика, за който бях слушал от доста време.

 

- На края, но не на последно място, намерих маршрут, за който съм слушал доста, гледал съм снимки, вероятно всички вие сте гледали стотици пъти, но според местните такова село нямало (правило номер едно е никога да не се вярва на местните, но все пак е добре да се попита :D). Става въпрос за село Пъдарци, намиращо се само на 14-15км от Главатарци. По този път е най-сниманото място на яз.Кърджали (един всеизвестен завой на водата), а самото село Пъдарци е със стари къщи, които предразполагат към снимане, особено през есента, когато е шарено наоколо.

 

Само един проблем има с посещението на с.Пъдарци - пътят е подходящ за Hover H3 и H5, но абсолютно невъзможен за H6 без гуми за кал, лебедка и гореизброените принадлежности  :toothy12:  Е, за семейни седани и малки хечове няма да има проблем да се преборят с асфалта, макар на 2-3 пъти да се пресичат водопади (това за Hover H6), за всички останали са някакви вади. Поради сериозните валежи в последно време, по пътя имаше нападали камъни, но не са някакви сериозни свлачища, просто трябва да се гледа къде се кара и да не се раздава газ със 180км/ч  :toothy12:

 

И за наша радост, след обстойно разглеждане в гугел мапс, спокойно се вижда, че пътят излиза до с.Комунига, което е разположено на главния път от Асеновград към Кърджали. Е, те гугела са успели да минат, защото не са били с ховари, ами направо с някакви летящи чинии, ама се виждат тук там и всеизвестните офроЛдери опел астра Ф, фолцваген пасат цл на газ и подобни  :laughing5:  :headbang:

 

Снимки очаквайте.... друг път :P:D

Edited by peterst
Link to comment
Share on other sites

оооо Петерс, Петерс...много емоции, а малко съдържание...колко риба прясно уловена ви изпържиха и сервираха..., а той пише за някакъв си ВАЙ-ФИ и къде имал обхват...

ЕЕЕи сега сериозно - до 20 няма много време!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Сериозно - малко ми е сложно да кажа за Октомври, че на 01.10.2014 почва училището, а ми се ще да отсрамя администраторския колектив... Ти си подложил крак, където кажеш там ще е.

 

Ако се фиксира от сега дата/място, ще пусна във форума някаква видна обява :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ЦЦЦЦЦЦ, даже и на приказки не сме добри...рекох до 20.07 тактично изчаках до 29.07, но сме 6.7 човека....Здраве да е  и никой с волекс ,повтаряме се от 2-та среща......

Link to comment
Share on other sites

Няма страх..... Петерс ти си от поканените индивидуално, да се напием и накрая 13 лева имам да ти давам :toothy9: ...Еи с такива пичове решителни- се живеее...

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Здравейте приятели,

Да раздвижим малко темата в жегите, с едни идеи за посещения, за размисъл и намерения.... Аз познавам някои от изброените места и знам, че има за всекиго по нещо ( за фотографите, за  "каруцарите" :toothy12: , за туристите пешком и т.н. )

 

ОТКРАДНАТО ОТ ЕДИН ФОРУМ :

Мистичните места в България.
Имам предвид силовите полета в България.

Модераторы: Юрий, Veta
Правила форума
Ответить
Сообщений: 2 • Страница 1 из 1
Мистичните места в България
aquamarine » 11/06/2006, 19:50

Знаят, че България е земната проекция на небесния Рай, че в нея може да се внесе култура, понеже теренът способства чрез нейните планини да се трансформира космическата енергия, идваща към земята от Всемира. Затова тук има портали към „Агарта” и „Шамбала”. Такава проекция е „Дамбала” край Кърджали, където на 5 срещу 6 май хиляди хора от страната и чужбина биват обединявани от вярата, че местната вода придобива чудодейни и лековити свойства. Тогава събралите се забравят за етносните, партийните и религиозните си различия, приравнени от своята болка, но заредени с вяра в Бога и търсещи Неговата помощ. Такива обединяващи места има стотици из нашата Родина, които стават лековити, когато хората осъзнаят, че чудодейната сила която лекува всяка болка, всъщност е взаимопомощта, любовта и уважението помежду им!


Перперикон
Място - Източни Родопи, в близост до Кърджали
Според археолозите - древно прорицалище със силата и ранга на Делфийското.
Места на силата - двете ниши, имащи изглед към сегашен язовир, мисля, че е юг
По моите усещания - когато си с лице към язовира - дясната е свързана по някакъв начин с женското начало на енергиите, а лявата - с мъжкото (ако мога да направя такова разделение)
Като цяло - дават много силна енергийна връзка


Скалата-лице
Намира се над село Хлябово в Сакар планина в близост до ловната хижа
Давам я сега, защото в нея свързването е със същите енергии като на Перперикон.
Няма известно име - аз си я кръстих так, защото когато си върху нея се виждат издълбани две очи и изпъкнал нос.
Когато я заобиколиш, в нея централно има издълбан отвор - около 2,5 метра в диаметър и около 1.60 височина.
При влизането в нея енергията е много силна - до степен замайване.
В десния и край се чувства "груба", необработена, естествена сила - там мъжете се чувстват по-добре и на място, докато левият край на издълбания отвор е също с много силна енергия, но тя е "мека", женствена, поемаща. В този край жените се чувстват отлично.


Утробата
Известна още като Вулвата и Тангърдък кая
Намира се в горния край на язовир Кърджали
Била е естествена пещера със странна права форма, която древните са дообработили и са и придали абсолютно формата на женски полов орган. В 12 часа по време на най-късият ден в годината слънцето така огрява пещерата, че слънчевият лъч се оформя като фалос и достига края на каменната матка. Това е моментът на Съединяването на небето и земята - оплождането.
В този ден древните са празнували. Това е било място на известните тракийски дионисиеви вакханалии.
За това място вече спокойно мога да кажа с кой се свързва и кой властва в него и над него - Богинята - Майка или Богинята на плодородието(сещате се предполагам - една симпатична, дебеличка чудесна богиня)
Чувството тук е подобно на това като при "женските" енергии на предишните две места, но е с невероятна чистота, доброта, желание за даване, спокойствие, широта.


Харман кая
Източни Родопи, до горната махала на село Биволяне
Както почти всички по-високи оголени скални върхове на Източните Родопи, така и този масив е силно обработен от древната човешка ръка, но за разлика от повечето тук има оформени две големи площадки разграфени целите с дълбоки дъги и прави линнии.
Тук е първото място, на което директно се свързваш със силата на водата. (поне за мене е така)
радиалните линии те водят и в един момент изведнъж попадаш в място на силата. За мене това са площадки - едната за извикване, привличане на дъждове и бури, а другата е за обратното - отблъскване.
Трудничко е за обясняване като усещания, но енергията и силата на водата са с тебе на тези места.


Белинташ
В превод - умен камък или камък на знанието
Намира се по пътя Асеновград - Кърджали, между селата Мостово и Врата. Доста легенди се носят за това място. Археолозите са намерили и доста съответствия с части от звездното небе, но има едно място, което директно те свързва с Живата енергия.
Представлява издълбаване в скалата с форма на вдлъбната леща. В краищата на тази леща има издълбани четири дълбоки отвора, които отговарят на посоките на света. С различна големина и дълбочина са. Когато застанеш в центъра на издълбаването разбираш за какво става въпрос. : )


Мадара
В близост до Шумен, до известния Мадарски конник.
Това е едно от най-наситените с различни и силни енергии места. Всичките енергийни зони там се намират в близост до така наречената Голяма пещера. На това място има няколко изчистващи и няколко насищащи енергийни потока. На едно малко трудно достъпничко място е най-силният от тях. Не можеш да останеш там повече от две-три минути. Освен тях се чувства и още една енергийна същност - на някакъв явно доста силен жрец от миналото.


Рупите
Ами Рупите са си Рупите : )
Чудесно място. Но не търсете силата при къщата на Ванга или при църквичката.
Тя е в полето - на около 200-300 метра успоредно на баира.


Долмени
Все още неразрушените вече са много малко. Мястото им на разпространение е от Черно море до Родопите и от южните склонове на Стара планина до Арарат.
В началото на миналия век Шкорпил е описал стотици долмени в българската част на това пространство. Сега останалите се броят на пръсти.
Това са по-особени места. Места на знанието. В повечето от тях чрез особена медитация са оставали духовни и знаещи хора, като са прекъсвали по-нататъшните си прераждания. Правили са го в периода, когато материалното е започнало да взима връх над духовното начало в човека. Чрез това прекъсване на преражданията си те остават на тези места, като винаги са в готовност да предават своите знания и умения. Това е и била тяхната цел с надеждата(или знанието), че отново след време духовното ще вземе превес и техните знания ще помогнат за по-бързото му възвръщане.

Уникална страна е нашата...
Давайте, допълвайте списъка!

aquamarineСообщения: 462
Зарегистрирован: 09/03/2006, 22:16

aquamarine » 11/06/2006, 19:55
ОТКРАДНАТО ОТ СЪЩИЯ ФОРУМ:

Белинташ

Близо до Асеновград, в сърцето на Родопите – най-мистичната българска планина, се намира месността Белинташ. Някога, в древни времена, още преди Христа, тя е била голямо езическо светилище, средище на тракийското жречество. Оттук прадедите ни призовавали помощта на боговете си в трудни моменти. Странните каменни фигури на обграденото от върхове плато силно напомнят за каменното светилище на друидите в Стоунхендж, Англия. Огромна скала с профил на воин – “Стражът на светилището”, пази от векове тайните на загадъчното място. Под краката на каменния пазител скалната плът е издълбана от две ритуални щерни с вода – в едната от тях се оглеждала Луната, а в другата – Слънцето. Множеството кръгли отвори в скалите допълват пейзажа.
Едни учени разчитат името на месността като “Камъкът на войната”. Древните летописи разказват, че преди векове за Белинташ се водили дълги войни между беси и одриси. Оттам дошло и името му. Според други учени латинско-турското наименованието означава “Белият камък”.
Предназначението на родопския Белинташ, както и това на английския Стоунхендж, и до днес остава загадка за учените. Астрономите твърдят, че кръглите скални отвори представляват създаден от древна цивилизация небесен атлас, отразяващ разположението на съзвездията. Историците обаче смятат, че многобройните скални отвори са ямки, в които древните траки извършвали огнени ритуали. Всеки новопровъзгласен жрец правел прорицанията си на една от тях. По пламъка, който избухвал при изливането на вино над жертвения олтар, те предричали бъдещето.
От далечните времена на траките са и многобройните археологически находки в месността – сребърната оброчна плочка от с. Мостово с лика на върховното тракийско божество Сабазий, съкровището от златни монети с лика на Александър Македонски, открито край с. Тополово.
Преди траките, в още по-далечни времена по тези места е живяла и друга древна цивилизация, наречена от учените “Екс Балканс лукс” – “Светлината на Балканите”, която прекъснала по неизвестни причини съществуването си 4 –3 хил. г. пр. н. е. С настъплението си християнството унищожава всички езически средища по земите ни. На мястото на всяко езическо светилище християните строели свое. В района около Асеновград има 250 църкви, тук се намират Бачковският манастир и Кръстова гора (в която са заровени, за да бъдат спасени, кръстовете на разрушените от турците православни храмове). Всички тези християнски обекти, превърнали района в съвременен Ерусалим, са издигнати на мястото на езически светилища. Мисията им била една – да се противопостави на голямо езическо средище голям православен център. Езическите светилища, които не могли да унищожат, християните анатемосвали. Затова места като Белинташ се смятат и до днес от местните хора за прокълнати.
Белинташ е загадъчно и противоречиво и затова особено привлекателно място. Астрономите виждат в него грандиозна древна астрономическа обсерватория, историците наричат скалния феномен езическа Кръстова гора, еколозите – несрещано природно чудо. Едни търсят в него следи от извънземни пришълци, други твърдят, че там се случват чудеса и компасът губи посоките на света. Екстрасенсите го посещават, за да се зареждат с енергия. Иманярите са привлечени от несметните богатства, скрити в древното светилище – легенда разказва за подарена на светилището от Александър Македонски 800-килограмова златна колесница, скрита в пещера.
Всеки намира своята причина, за да посети това магическо място в древните Родопи. Намерете я и вие и го преоткрийте за себе си.

Яйлата
Намира се до Камен бряг (Шабла).
На това място са живели хора хиляди години. Всеки е оставил своя отпечатък в скалите. Като се започне от времето без писменост - издълбавания в скалата и на самия терен (учените водят тези подземни и големи стаи за погребални камери), премине се през времето с линеарно писмо (има и такова там, въпреки че официалната наука не го е документирала) и се стигне до руническото писмо (на места - много добре запазено в изкуствените пещерни жилища и обредни помещения). Има естествено и по-късни писмена.

Но мястото на силата тук е на двадесет метра от табелата с картата на откритите от археолозите древни поселения.
Те го водят за храм на Слънцето и какво ли не още. Но това няма никакво значение.

Отидете и го вижте.

Няма друго място, което аз да знам и което да дава такъв мир, спокойствие и широта.
А! И още нещо. Това е място с обзор към морето от над 180 градуса. С очите си можете да се убедите в това, че Земята е кръгла! : )

ВСЪЩНОСТ ИМА ЕДНО ЧУДОДЕЙНО МЯСТО НА КОЕТО СЪМ БИЛА-МИСЛЯ ЧЕ СЕ КАЗВАШЕ ,,ЗЛАТНА ЛИВАДА".НАМИРА СЕ ОКОЛО ЧИРПАН.ТАМ Е МАНАСТИРА НА СВЕТИ АНДРЕЙ-БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ЖЕНСКИ МАНАСТИР С МЪЖ СВЕТЕЦ-ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ СВЕТИЯ СИНОД ГО НАПРАВИ МЪЖКИ МАНАСТИР.ТАМ ИМА АЯЗМО С ЛЕКОВИТА ВОДА,КОЯТО ЛЕКУВА НАЙ-ВЕЧЕ СЛЕПОТА И ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ.ТОВА Е МНОГО ЕМБЛЕМАТИЧНО ПОНЕЖЕ ЛЕГЕНДАТА РАЗКАЗВА,ЧЕ АЯЗМОТО Е ПРОТЕКЛО ОТ ТОЯЖКАТА НА СВЕТИ АНДРЕЙ.ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ПО ВРЕМЕ НА ОБИКОЛКАТА МУ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ ЗА ДА ДОНЕСЕ ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА.КОГАТО СТИГНАЛ ДО ТОВА МЯСТО ДЕНЯТ СВЪРШВАЛ И СВЕТИ АНДРЕЙ РЕШИЛ ДА ПРЕНОЩУВАТ ТУК ТОЙ И УЧЕНИЦИТЕ МУ .ЗАБИЛ ТОЯЖКАТА СИ И ОТ ЗЕМЯТА БЛИКНАЛА ВОДА-ТАМ СЕГА Е И АЯЗМОТО.
АЗ БАХ ТАМ НЯКОЛКО ЧАСА НО СЯКАШ БЯХ В БЕЗВРЕМИЕ.БЯХ С ПРИЯТЕЛИ,НО СЯКАШ БЯХА ОТВЪД НЯКАКВА ПРОЗРАЧНА СФЕРА.ЧУВАХ РАЗГОВОРИТЕ ПРИГЛУШЕНО И ПОЧТИ НЕ УЧАСТ-
ВАХ В ТЯХ.НЕ МИ БЕШЕ ЛЕКО ДА ДИШАМ,НО СЕ ЧУВСТВАХ СПОКОЙНА.ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-СТРАННИТЕ ПРИЖИВЯВАНИЯ КОИТО СЪМ ИМАЛА.
А МЯСТОТО ИМА НАИСТИНА СИЛЕН ЗАРЯД.ТАМ КЪДЕТО БЯХМЕ СЕДНАЛИ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ НЯМАХА НИКАКЪВ ОБХВАТ,А САМО КРАЧКА ВСТРАНИ ДАВАШЕ ПЪЛНА МРЕЖА.
НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ОТИДЕ ЧОВЕК ТАМ И ДА ПОЧУСТВА ТАЗИ ЕНЕРГИЯ.


Места на Силата.
(ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА БЪЛГАРИЯ; Мистичните места в България, Светилищата (на старобългарски свентило), Капища (кумирь), Сакрални /свещени/ места, Свещени места; оброчища (оброци , оброци)):
Витоша
Гробът на Дънов – София.
Руската църква – отец Серафим.
Долмени
Родопите
южните склонове на Стара планина.
Странджа - Сакар планина.
Приморско и Хлябово.
в местността „Стоева круша” край с. Хлябово
в местността „Бачови чакри” край с. Хлябово
в местността „Евджик” край с. Хлябово
в местността „Бялата трева” край с. Хлябово
източно от с. Голям Дервент Бургаска област....See More
Reply • 2 •

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

мастър Видев, какъв е проблемът да се проведе срещата? че малцина са се изказали преди месец август, а срещата ще е за октоври? та сега сме едва в края на август месец. не мисля, че трябва да се постъпва толкова крайно. най-малкото е прекалено рано. обикновено крайната организация на подобни събирания е последната седмица-две, та не мисля, че сме закъснели.

 

лично аз не мисля, че трябва да се избързва с отлагания и т.н. региона е хубав, има доста красиви места, които могат да се посетят, така че всякакво прекратяване на мисията ни е абсолютно безсмислено или най-малкото неблагоразумно спрямо другите участници във форума

Link to comment
Share on other sites

Просто се замразява моето участие във форума...Беше ми драго...Благодаря. Чао останете си със здраве...телефона ми е ясен и съм на разположение.

 

Редакция от admin - махнат е коментара по мой адрес, с който много изопачено се "цитират" мои думи.

Edited by admin
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...