lab_man Публикувано 29 Юли, 2013 Share Публикувано 29 Юли, 2013 Здравейте! Имам следната питанка - някой сложил ли си е калъфки ( тапицерия ) на седалките и ако е сложил - каква? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 29 Юли, 2013 Share Отговорено 29 Юли, 2013 На Волекса не съм слагал, но на реното - да. Еми, не стои толкова хубаво колкото оригиналната тапицерия. На места е много опънато... абе кофти Не виждам смисъл поне за мен. По-добре всяко лято пране и ще се поддържат в добра форма седалките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 29 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 29 Юли, 2013 И мен не ме кефат, никак даже, НО на повечето панталони и къси гащи отзад на джоба има копче, кабза или там както се води и въпросното нещо е взело леко да протрива седалката, което никак не ме радва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 29 Юли, 2013 Share Отговорено 29 Юли, 2013 Според мен, не е излишно поне на шофьорската седалка да има калъфка. Аз още на втория ден надянах на Волекса на предните седалки. Бях ги купувал преди време за друг автомобил, но така им било писано , паснаха добре и чак не ми се свалят за пране, като си помисля какво гъзурчене пада, докато се опънат хубаво при слагането. Наскоро гледах в Кауфланд съвсем същите, бяха към тридесетина лв. комплекта (два броя), имаше и по-хубави, по една калъфка в пакет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 4 Август, 2013 Share Отговорено 4 Август, 2013 Аз мисля да търся анатомични и за двете коли. Адски са дървени тези седалки. Изгърбвам се буквално за 200 изминати километри. Още повече, че имам по принцип проблеми с гръбначният стълб....Между другото ако някой има идеи, да сподели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 Т.е. си търсиш нещо такова ли? http://www.sandkltd.com/?language=bg&page=products&cat=auto_accessories-10-seat_cushions Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 Мда...даже вече поръчах и то точно от там. Ще пиша после какво - що.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 9 Август, 2013 Автор Share Отговорено 9 Август, 2013 (Редактирано) Предложенията на poroinik не изглеждат никак зле. Аз все още им се чудя. yavorphoto ти кои си поръча и доволен ли си? Редактирано 9 Август, 2013 от Ванката Мнението е разделено в нова тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 13 Август, 2013 Share Отговорено 13 Август, 2013 Ето.....сложена за проба, без да е захваната като хората. Много е удобна, но...зверско потене пада. Аз все пак ще си я сложа. Обаче малко повдига водача и няколко километра "гледах" странно пътя. После свикнах: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 13 Август, 2013 Share Отговорено 13 Август, 2013 Мисля,че добре ще стоят на кожения салон на Ховара за зимата за тези които нямат отопление на седалките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 20 Август, 2013 Автор Share Отговорено 20 Август, 2013 Много добре ми изглеждат. Също и " навигатора " не е за изпускане 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 20 Август, 2013 Share Отговорено 20 Август, 2013 Ххахахах да,вярно,къде си го сгушил тоя Джак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 20 Август, 2013 Share Отговорено 20 Август, 2013 Ахах.....еми имам си доктор в семейството и в къщи е като в Ирландски пъб... Само дето и двамата почти не пием. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 20 Август, 2013 Share Отговорено 20 Август, 2013 Значи чакаш гости Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 21 Август, 2013 Share Отговорено 21 Август, 2013 Брей какви са тези пациенти чак Джак да дават хаха. Явно са от по-заможните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts