Jump to content

Проблем в ГУ когато палиш


Mikosh
 Share

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам колегите със Ховър Н5 който са на газ дали при някой се случва този проблем понеже е рядак случай?

 

Когато ми сложиха новуят софтуер на ГУ имам следният проблем, когато запаля колата датчикът на газта изписква няколко пъти все едно няма газ в бутилката и минава на бензин и немога да превключа от копчето за да сменя,трябва да изгася колата на ново да изчакам малко и чак тогава да запаля,но някой път пак прави това повторно и така няколко пати докато си мине в нормален режим.

 

 

Това го правеше също когато съм в движение, но от както хората от срвиза в Плевен смениха Компютърат на газта, то се оправи и не го прави повече в движение, за което съм им благодарен много.

Само сега го прави когато паля колата.

 

 

Ще се радвам някой да сподели ако и на него му е правило така доста време и го е оправил за да знам какво е точно понеже е рядак случай и се случва на малко коли.

 

 

Благодаря предварително!!!!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с Волекса, но имам същия проблем като твоя дето ти е правил по време на движение. Ходих един път преди време, изичстиха компютъра, смениха софтуера на газовата и уж всичко си беше добре, но след няколко дена пак започна да ми прави същия проблем. Другата седмица имам запазен час пак за сервиза.

Link to comment
Share on other sites

Да ходя,но просто искъм да споделя някой ако е имал такъв проблем понеже ми казаха от София че този проблем бил рядак и евентуално ако някой е имал това и са му го оправили да сподела със хората за да отстранят по барзо повредата.

Link to comment
Share on other sites

Проблемът които описваш е като този http://forums.gwm-bg.com/topic/654-проблем-с-гу-при-намаляващо-количество-газ-h5/.

 

При мен след смяна на помпата, няма проблем. Днес ми изписка при палене, но газта си беше много изчерпана и повторих това което казваш. Изключих и пак опитах да запаля и пак пищеше. Изключих, минах си на бензин. След което заредих газ и няма проблем.

 

Решението при теб освен новия софтуер е или замяна на помпата или на самата бутилка.

 

При някои колеги с такъв проблем е сменена бутилката, която предполагам включва и помпата, а при мен е само помпата.

 

Трябва да се обърнеш към някои сервиз да проверят и да заменят съответната част.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря ти Ванка това ми трябваше да разбера, понеже да мога утре да се обадя и да споделя на хората от какво може да е проблема за да могат да го отстранят.

Благодаря ти все пак.

Link to comment
Share on other sites

И аз го имах този проблем. Първоначално се появяваше инцидентно, но след това нещата се задълбочиха. Проблема най-вероятно е в помпата. При мен след смяна на бутилка с помпа, проблема изчезна.

Link to comment
Share on other sites

Даа Колеги явно това ще е е проблема, говорих вчера със хората от сервиза и ми казаха че имало някаква кампания за тези старите бутилки които са слагани в самото начало и ще я подменят тези дни и дано всичко се оправи че направо се поболях със тази ГУ :lol:)

Но явно какво ще стане след две години,пак ли ще трябва да се сменяват когато се запуши вътре както няма филтри тази газова незнам.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Хм, при мен смениха бутилката кампанийно, после сдаде помпата, но този номер с превключването когато си поиска и независимо от количеството започна да го прави след смяната на софтуера. Убеден съм !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...