Mikosh Публикувано 19 Юли, 2013 Share Публикувано 19 Юли, 2013 Здравейте, искам да попитам колегите със Ховър Н5 който са на газ дали при някой се случва този проблем понеже е рядак случай? Когато ми сложиха новуят софтуер на ГУ имам следният проблем, когато запаля колата датчикът на газта изписква няколко пъти все едно няма газ в бутилката и минава на бензин и немога да превключа от копчето за да сменя,трябва да изгася колата на ново да изчакам малко и чак тогава да запаля,но някой път пак прави това повторно и така няколко пати докато си мине в нормален режим. Това го правеше също когато съм в движение, но от както хората от срвиза в Плевен смениха Компютърат на газта, то се оправи и не го прави повече в движение, за което съм им благодарен много. Само сега го прави когато паля колата. Ще се радвам някой да сподели ако и на него му е правило така доста време и го е оправил за да знам какво е точно понеже е рядак случай и се случва на малко коли. Благодаря предварително!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 19 Юли, 2013 Share Отговорено 19 Юли, 2013 Аз съм с Волекса, но имам същия проблем като твоя дето ти е правил по време на движение. Ходих един път преди време, изичстиха компютъра, смениха софтуера на газовата и уж всичко си беше добре, но след няколко дена пак започна да ми прави същия проблем. Другата седмица имам запазен час пак за сервиза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 19 Юли, 2013 Share Отговорено 19 Юли, 2013 Колеги ходете си в сервизите да си ги оправят както трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 19 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 19 Юли, 2013 Да ходя,но просто искъм да споделя някой ако е имал такъв проблем понеже ми казаха от София че този проблем бил рядак и евентуално ако някой е имал това и са му го оправили да сподела със хората за да отстранят по барзо повредата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 19 Юли, 2013 Share Отговорено 19 Юли, 2013 Проблемът които описваш е като този http://forums.gwm-bg.com/topic/654-проблем-с-гу-при-намаляващо-количество-газ-h5/. При мен след смяна на помпата, няма проблем. Днес ми изписка при палене, но газта си беше много изчерпана и повторих това което казваш. Изключих и пак опитах да запаля и пак пищеше. Изключих, минах си на бензин. След което заредих газ и няма проблем. Решението при теб освен новия софтуер е или замяна на помпата или на самата бутилка. При някои колеги с такъв проблем е сменена бутилката, която предполагам включва и помпата, а при мен е само помпата. Трябва да се обърнеш към някои сервиз да проверят и да заменят съответната част. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 19 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 19 Юли, 2013 Благодаря ти Ванка това ми трябваше да разбера, понеже да мога утре да се обадя и да споделя на хората от какво може да е проблема за да могат да го отстранят. Благодаря ти все пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pa4kov Отговорено 20 Юли, 2013 Share Отговорено 20 Юли, 2013 И аз го имах този проблем. Първоначално се появяваше инцидентно, но след това нещата се задълбочиха. Проблема най-вероятно е в помпата. При мен след смяна на бутилка с помпа, проблема изчезна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 21 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 21 Юли, 2013 Даа Колеги явно това ще е е проблема, говорих вчера със хората от сервиза и ми казаха че имало някаква кампания за тези старите бутилки които са слагани в самото начало и ще я подменят тези дни и дано всичко се оправи че направо се поболях със тази ГУ ) Но явно какво ще стане след две години,пак ли ще трябва да се сменяват когато се запуши вътре както няма филтри тази газова незнам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 15 Ноември, 2015 Share Отговорено 15 Ноември, 2015 Хм, при мен смениха бутилката кампанийно, после сдаде помпата, но този номер с превключването когато си поиска и независимо от количеството започна да го прави след смяната на софтуера. Убеден съм ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts