Jump to content

Най-после!!! И аз си имам нов Volex C10

zaiko77
 Share

Recommended Posts

След почти месец и половина чакане,най- после и аз се сдобих с нова количка.За сега всичко е ок,освен затварянето на багажника,което става малко трудно:)Но ще го оправя;)))

Честито и от мен! Хиляди безавариини километри!

Моята количка днес прави точно един месец! Иначе и нейният багажник се затваря малко трудно, но затваряне тип " затварям вратата на Москвича " върши работа.

В Монтана има два Волекса такси.

Благодаря за топлото посрещане :)

Да дам повече инфо:

Колата е в цвят Ocean Blue 3+1 ,т.е. N1 хомологация.Купих я от Митвас и съм безкрайно доволна от обслужването им и най-вече от Бойко Петров.

Днес се обадих,за да ги питам да затварянето на багажника и веднага им я закарах. 15 мин по-късно ключалката беше регулирана и сега няма да ми се налага да прилагам тип " затварям вратата на Москвича " ;)

Вече съм на цели 112 км. :lol: ,а утре ще кача снимки и ще се започна да засичам разход на гориво.

Хубава вечер на всички :)

Edited by zaiko77

Благодаря за топлото посрещане :)

Да дам повече инфо:

Колата е в цвят Ocean Blue 3+1 ,т.е. N1 хомологация.Купих я от Митвас и съм безкрайно доволна от обслужването им и най-вече от Бойко Петров.

Днес се обадих,за да ги питам да затварянето на багажника и веднага им я закарах. 15 мин по-късно ключалката беше регулирана и сега няма да ми се налага да прилагам тип " затварям вратата на Москвича " ;)

Вече съм на цели 112 км. :lol: ,а утре ще кача снимки и ще се започна да засичам разход на гориво.

Хубава вечер на всички :)

Честито!!!

Със здраве да си я караш безаварийно, много километри комфорт, удоволствие и приятни емоции с нея! Аз и една моя колежка си купихме заедно нашите два автомобила от "Митвас" и сме много доволни от Невена Нейкова-нашият дилър, както и от Бойко Петров също, тъй като сме имали контакт и с него. Нямам търпение да видя снимки :icon_bounce:

Edited by silver87