Любомир Публикувано 11 Май, 2012 Share Публикувано 11 Май, 2012 Някакви подходящи стелки за Hover H5? Май нещо не се справям с търсенето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 Руснаците имат доста голям избор от аксесоари. Ето конкретен пример за стелки http://www.avtoklado...u/706-2-1-6929. В този сайт има и още много други неща. За доставка все още не съм проверил дали може да се направи до България. Около 100-тина лева е цената на повечето аксесоари за H5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 12 Май, 2012 Автор Share Отговорено 12 Май, 2012 Руснаците имат доста голям избор от аксесоари. Ето конкретен пример за стелки http://www.avtoklado...u/706-2-1-6929. В този сайт има и още много други неща. За доставка все още не съм проверил дали може да се направи до България. Около 100-тина лева е цената на повечето аксесоари за H5. Благодаря за инфото!!! В линка е прихваната точката за край на изречението и се получава 404 грешка - ето изчистеният линк: http://www.avtokladovka.ru/706-2-1-6929 Разгледах, но: 1) Не е в България; 2) В сайта е описано доставка и 25 рубли на км, доста ще се оскъпи до Бургас 3) Хич не ми се занимава с държавни служители, които работата им е да твърдят, че всичко се обмитява и да те вкарват в едни луди процедури за 20 лева... Извън точките - търся нещо което се предлага в България, дори и да е за друга марка, но приспособено /като краен вариант/, че страшно ме дразнят едни универсални стелки, които реално са си парцал-бърсалка за обувки, които май отиват на разпадане /т.е. боклук/... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 Извинявай за неточността с линка. Намерих си стелки от Carrefour за 26 лв (по спомени), които са относително големи. Отпред при шофьорската страна има стесняване точно където е мястото за левия крак и пасва добре. Също пасва и отдясно. За отзад са малки, като сравнени с друг са направо големи. Едни сини май им беше етикета. Ще гледам да мина през този магазин и ще направя снимка и ще ти ги покажа да ги погледнеш. Относно поръчката от Русия, предполагам че ще е сложно, затова не смея да попитам. Предполагам че по поща не би трябвало да е много скъпо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_ Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 Някакви подходящи стелки за Hover H5? Май нещо не се справям с търсенето... Според мене дилърът трябва да се засрами и да намери вариант да внесат оригинални стелки , това е излагация да си купиш нова кола и да няма стелки. Аз също съм с едни парцалени стелки, защото не намерих нищо което да пасва както трябва 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 (Редактирано) Ако не държите да са гумени, има фирми, които правят мокетени по размер Виждал съм такива в официални представителства на други марки да се продават като "стелки за модела" Редактирано 14 Май, 2012 от muf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boy3M Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 http://www.avtostelki.com/index.php?module=catalog&page=1 ето една възможност... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 (Редактирано) http://www.avtostelk...=catalog&page=1 ето една възможност... Не виждам никъде да има Great Wall Редактирано 14 Май, 2012 от leomm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boy3M Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 (Редактирано) Вярно е ,че няма на марката,но те са производители и някой който е наблизо,би могъл да отиде на място с автомобила и така ще има още един модел,който в последствие биха могли да добавят в каталога си. Така мисля . За София говоря.Има телефон и лице за контакт.Ако знаят размерите може да ги изработят.а също може и да се подберат близки по размер от друга марка. Редактирано 14 Май, 2012 от Boy3M Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 15 Септември, 2012 Share Отговорено 15 Септември, 2012 (Редактирано) Вече има оригинални стелки за Ховер и за Волекса. За сега видях само такива които не са гумени, а са от изкуствен текстил или нещо такова. Цената е около 70 лв. Покриват много добре задния ред, като са от три части. Средната се подпъхва под по-големите две части. Не се местят и добре покриват светлия салон . Шофьорската се фиксира към пода и не се мести изобщо. Проблем има с предна дясна, която като покритие е добра, но се мести при слизане и качване. Определено са по-добре от всички останали универсални, но за мен няма по-добри от гумените. off: Стелките са Волкса са в два цвята, светъл (нещо като кремаво или нещо подобно) и черни. Много ми харесаха. За втория ред е една цяла с точно изрязана форма и няма открити пространства и специални конфигурации като при Ховера. Цената е пак някъде около 70 лв, като са от същия материал. Които се интересува да провери в дилърската мрежа. Редактирано 15 Септември, 2012 от leomm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berg Отговорено 19 Септември, 2012 Share Отговорено 19 Септември, 2012 Вече има оригинални стелки за Ховер и за Волекса. Ценна информация! Идва им сезона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 1 Ноември, 2014 Share Отговорено 1 Ноември, 2014 Малко ъпдейт след повече от 2 години Стелки за Ховера които си взех тогава - оригинални първата серия ( не знам дали има по-нови) бяха около 70 лв. Още ги ползвам и стават. Малко се подгъват задните, като се движи предната седалка. Голямото разочарование е тази на шофьора. Освен че се движи напред назад, се изтърка точно където ми опира петата на десният крак. Така че я метнах в една кофа ( кръгла папка). Сега съм с гумена за шофьора и останалите са си оригинални. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 1 Ноември, 2014 Share Отговорено 1 Ноември, 2014 Голямото разочарование е тази на шофьора. Освен че се движи напред назад, се изтърка точно където ми опира петата на десният крак. За да не се движи стелката напред-назад съм залепил отдолу (с няколко капки моментно лепило) една ивица от онези лепенки, дето ги слагат често по разни спортни дрехи и обувки - продават се в магазините "От игла до конец". Така стелката се фиксира неподвижно към мокета на пода, а същевременно лесно се вдига при почистване. А за другото - човек дори и добре да живее, стелката винаги първо се пробива под петата на десния крак. Живота на любимите стелки може да се удължи, като дупката се запълни с Rubber repair (Bison), в опаковката има и парче армираща тъкан. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 1 Ноември, 2014 Share Отговорено 1 Ноември, 2014 (Редактирано) На моя H6 всички стелки включително тази в багажника са от Honda CRV. Даже така си пише на тях Хубави са ама струват 180 кинта всичките. Редактирано 1 Ноември, 2014 от g.genov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 3 Ноември, 2014 Share Отговорено 3 Ноември, 2014 има оригинални гумени стелки за Н6 при дилърите, точно за Н6, заедно с леген за багажника, и са доста под тази цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 3 Ноември, 2014 Share Отговорено 3 Ноември, 2014 А ти от къде мислиш купих тези? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 13 Ноември, 2014 Share Отговорено 13 Ноември, 2014 Казвам само, че съм поръчвал и вече сложил на клиенти гумени стелки, перфектно пасващи - оригинални за Н6, на които си и пише Н6 с големи символи. И са доста под 180 лева, като не включвам тази за багажника. Тя също е за модела и това си пише на нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 13 Ноември, 2014 Share Отговорено 13 Ноември, 2014 Марто, Генов говори за комплект стелки (купе+багажник) за тази цена... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 13 Ноември, 2014 Share Отговорено 13 Ноември, 2014 да, затова и конкретизирах, че багажната е отделно. не разбрах обаче защо на неговите пише, че са за хонда? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Ноември, 2014 Share Отговорено 13 Ноември, 2014 То и на моите пише Yaris и си пасват перфектно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 13 Ноември, 2014 Share Отговорено 13 Ноември, 2014 (Редактирано) в алиекспрес има доста модели, и луксозни, и по-евтини и непромокаеми, но не гумени. Някои комплекти са и със безплатна доставка. Все пак става дума за китайски автомобили и там не може да няма. ето няколко предложения http://ru.aliexpress.com/item/One-step-making-dedicated-5D-floor-mats-for-Great-wall-Hover-H5-FREE-Installation-Safe-H5/1673216691.html http://ru.aliexpress.com/item/Great-wall-c30-c50-h3-haversian-h5-h6-m4-britfilms-leather-mat-mats/1734455296.html http://ru.aliexpress.com/item/H6-version-sports-mat-harvard-h5-h6-c50-silk-great-wall-ring-mat-wingle-5/1709817468.html http://ru.aliexpress.com/item/Great-wall-h6-special-mat-c30-mat-hover-h3-h5-mat-m2m4-mat-c20r/779321837.html http://ru.aliexpress.com/item/Great-wall-h6-c30-c50-haversian-h3-h5-fairy-m4-m2-3d-three-dimensional-prescheduled-mat/1734485493.html http://ru.aliexpress.com/item/Great-wall-c30-c50-h6-haversian-h3-h5-m4-full-mat-car-decoration/1734470063.html има и много други... Обръщайте внимание на цената на доставката, за да калкулирате правилно окончателната сума. Редактирано 13 Ноември, 2014 от JI_GIT 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 14 Ноември, 2014 Share Отговорено 14 Ноември, 2014 Някой като поръчва от този сайт, ще ми съдейства ли с една евтина част, която си намерих? Нямам Виза карта, колкото и да е смешно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 14 Ноември, 2014 Share Отговорено 14 Ноември, 2014 На С30-ката си ги взех от тук : didi94.bg Водят се силиконови: нямат мирис и са добре пасващи отзад, тъй като задната е цяла. Мисля, че имат и за багажник. Но пък не са предвидени за определен модел. Шофьорската изяде доста напасване с макетния нож. Другите си легнаха по местата без проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 19 Ноември, 2014 Share Отговорено 19 Ноември, 2014 Някой като поръчва от този сайт, ще ми съдейства ли с една евтина част, която си намерих? Нямам Виза карта, колкото и да е смешно... Работата е свършена! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 28 Ноември, 2014 Share Отговорено 28 Ноември, 2014 сложи една снимка, какъв модел си избрал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts