Jump to content

Предно панорамно (челно) стъкло

Кизин
 Share

Recommended Posts

Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Hover 5, но за съжаление челният ми прозорец е пукнат.

Намерих стъкло от Hover cuv и въпросът ми е, дали е съвместимо с Hover 5?

Благодаря предварително.

Двете задни странични ми са от Н5 станаха предполагам и предното е същото. Занеси го при тия дето сменят и те ще ти кажат и ще ти го сложат...мисля за около 30 лева.

Edited by Kan4o

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Колега би ли споделил цена на стъклото и монтажа за да се ориентирам.Днес ставам и моето се е спукало,вчера му нямаше нищо,няма и следи от чуждо вмешателство,освен ако не е бил некакъв специалист.

Крайна цена с ДДС. Включваше прехвърляне на 2 стикера и залепването на датчика за дъжда. И аз бях очуден от цената - доста евтино.

Edited by vencibull

Благодаря колеги,ще се ориентирам и аз .Има ли новото стъкло тъмна лента против слънцето в горния край или е като стандартните?

Относно "оргиналдъ" и малко извън темата,в представителството в нашия град ме зарибяват с думите - 'Идвай при нас ,ще те обслужваме само с оригинални части."То не зная някоя друга марка да ползва по оригинални части от нашите.Всичко се произвежда в Китай .

Смениха ми стъклото по каско,като предишното беше без цвят и тъмна лента в горния край,а сегашното леко зеленее и е с тъмна зелена лента в горния край марка FUYAO, с  1 година гаранция.Цена на стъклото 240.00лв. ,лепило 15.00лв.и монтаж 39.60лв. или общо 294.60лв.

Много разбито по дейности ,че чак буди съмнение... и разликата в цената също. В коя фирма е това- има две силни фирми в България дето се оправят със стъкла , но не знам да правят такива калкулации...

Щом е по каско - боли те шпека колко струва. И моето което ми сложиха в кобра леко зеленее, марки и т.н не съм гледал, гаранцията я дават доживотна, не знам какво включва.

На 21.03.2019 г. at 21:30, Kan4o написа:

Много разбито по дейности ,че чак буди съмнение... и разликата в цената също. В коя фирма е това- има две силни фирми в България дето се оправят със стъкла , но не знам да правят такива калкулации...

Сервиз и магазин които са представители на Pilkington и най важното имат сключен договор със застрахователя