Кизин Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Hover 5, но за съжаление челният ми прозорец е пукнат. Намерих стъкло от Hover cuv и въпросът ми е, дали е съвместимо с Hover 5? Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kan4o Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) Двете задни странични ми са от Н5 станаха предполагам и предното е същото. Занеси го при тия дето сменят и те ще ти кажат и ще ти го сложат...мисля за около 30 лева. Edited September 15, 2017 by Kan4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кизин Posted September 28, 2017 Author Share Posted September 28, 2017 Благодаря за инфото, но успях да намеря за Хувър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Колега би ли споделил цена на стъклото и монтажа за да се ориентирам.Днес ставам и моето се е спукало,вчера му нямаше нищо,няма и следи от чуждо вмешателство,освен ако не е бил некакъв специалист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Точно днес смених преден джам в кобра - софия. За Н3 и Н5 е еднакво, 130лв с монтаж ми взеха. Препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kan4o Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Това крайна цена с ДДС ли е??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 (edited) Крайна цена с ДДС. Включваше прехвърляне на 2 стикера и залепването на датчика за дъжда. И аз бях очуден от цената - доста евтино. Edited March 16, 2019 by vencibull Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Благодаря колеги,ще се ориентирам и аз .Има ли новото стъкло тъмна лента против слънцето в горния край или е като стандартните? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Няма затъмнена лента горе, но и фабричното нямаше също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nork Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Е колко да е китайско стъкло..... По хубавото е че при нас е оригиналдЪ 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Относно "оргиналдъ" и малко извън темата,в представителството в нашия град ме зарибяват с думите - 'Идвай при нас ,ще те обслужваме само с оригинални части."То не зная някоя друга марка да ползва по оригинални части от нашите.Всичко се произвежда в Китай . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Смениха ми стъклото по каско,като предишното беше без цвят и тъмна лента в горния край,а сегашното леко зеленее и е с тъмна зелена лента в горния край марка FUYAO, с 1 година гаранция.Цена на стъклото 240.00лв. ,лепило 15.00лв.и монтаж 39.60лв. или общо 294.60лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kan4o Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Много разбито по дейности ,че чак буди съмнение... и разликата в цената също. В коя фирма е това- има две силни фирми в България дето се оправят със стъкла , но не знам да правят такива калкулации... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Щом е по каско - боли те шпека колко струва. И моето което ми сложиха в кобра леко зеленее, марки и т.н не съм гледал, гаранцията я дават доживотна, не знам какво включва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 На 21.03.2019 г. at 21:30, Kan4o написа: Много разбито по дейности ,че чак буди съмнение... и разликата в цената също. В коя фирма е това- има две силни фирми в България дето се оправят със стъкла , но не знам да правят такива калкулации... Сервиз и магазин които са представители на Pilkington и най важното имат сключен договор със застрахователя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts