Jump to content

Кизин

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Кизин

  1. Колега, може ли да споделиш и за DVD-то. Това фабричното ли е, или е сменяно? Моето е малко по "дървено" и отдавна се каня да го сменя с друго, което да има и навигация, но масово предлаганите изглеждат като таблети и си личи, че са допълнително слагани. Също виждам, че твоето има и някакъв водач за паркирането на задната камера...
  2. В Alibaba.com бях гледал стъпкови моторчета за Грейт уол, уж оригинални и бяха евтини.
  3. А как се лекува този проблем с глъхненето при подаване на газ? При мен се случва само сутрин, когато е студена, загрее ли, няма глъхнене.
  4. Сигурен ли си? Мисля, че при мен беше 16х1.5 от към ябълката.
  5. Здравей, колега. Голямо ровене беше, но го открих. Оказа се, че пасва от Голф IV.
  6. Здравей, колега. Голямо ровене беше, но го открих. Оказа се, че пасва от Голф IV.
  7. Вчера извадих въздушния филтър - като нов е. Съмнява ме горивния филтър, ще пробвам и ще пиша какво се е получило.
  8. Благородно ви завиждам за разхода. Моя гори над 20л. вграда при спокойно каране и 13-15л извънградско при скорост 90-110км/ч. Имам го от скоро и като гледам за какви стойности говорят повечето от вас, явно на мен нещо не ми е наред. Според майсторите в предатавителството, дюзите и помпата са Ок. Някой минал ли е през същия проблем?
  9. Днес пробвах с накрайник от Frontera B, но не пасва. Диаметърът на резбата от към ябълковидния болт на Фронтерата е по-малък. Явно става само при Hover Cuv.
  10. Здравейте, да се включва и аз с едно въпросче. Съвсем от скоро съм притежател на Hover 5 и съм много доволен за сега, но забелязах не малък луфт в преден ляв вътрешен кормилен накрайник. Та, въпросът ми е, какъв е аналогът на оригинала? Някъде из форума бях срещнал нещо за Frontera B, но до колко е вярно...
  11. Благодаря за инфото, но успях да намеря за Хувър.
  12. Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Hover 5, но за съжаление челният ми прозорец е пукнат. Намерих стъкло от Hover cuv и въпросът ми е, дали е съвместимо с Hover 5? Благодаря предварително.
  13. Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Hover 5, но за съжаление челният ми прозорец е пукнат. Намерих стъкло от Hover cuv и въпросът ми е, дали е съвместимо с Hover 5? Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...