Популярно мнение vencibull Отговорено 14 Май, 2020 Популярно мнение Share Отговорено 14 Май, 2020 21.Биалетка дясна- ADG085153. FEBI BILSTEIN 41648 21 Биалетка лява-ADG085152, FEBI BILSTEIN 41647 33.Преден амортис- KYB 344279-60лв Преден амортисьор 2 - KYB 344200 (высота 1:1 к «родным») Прикачам и файлове с резервни части, на който му трябват да си има четиво Неоригинални части GW 2.pdf Неоригинални части GW.pdf Още резервни части.docx Резервни части.docx 5 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 15 Май, 2020 Share Отговорено 15 Май, 2020 Ето и един линк където има още доста инфо, разделени са на секции частите: http://www.chinamobil.ru/wiki/doku.php/great_wall:great_wall_hover:neoriginalnye_zapchasti 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tisho2110 Отговорено 26 Май, 2021 Share Отговорено 26 Май, 2021 Здравейте, собственик съм на Great wall Hover H3 ,2009г.Ако някой може да помогне ,външни карета на предните полуоски от какъв друг джип могат да станат и маншоните.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 4 Февруари, 2022 Share Отговорено 4 Февруари, 2022 Здравейте колеги, Някой може ли да каже, дали бензиновата помпа "оригинална" и газовата помпа на Виале, не са абсолютно еднакви? Гледам по снимки са еднакви, размери, налягане...и понеже имам за газ резервна от сервиз, се чудя дали ще стане за бензина. Гледам и руските специалисти, режат пода на купето за достъп до резервоара отгоре. Някой правил ли го е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 5 Февруари, 2022 Share Отговорено 5 Февруари, 2022 11 hours ago, newfan said: Здравейте колеги, Някой може ли да каже, дали бензиновата помпа "оригинална" и газовата помпа на Виале, не са абсолютно еднакви? Гледам по снимки са еднакви, размери, налягане...и понеже имам за газ резервна от сервиз, се чудя дали ще стане за бензина. Гледам и руските специалисти, режат пода на купето за достъп до резервоара отгоре. Някой правил ли го е? Правих подобна манипулация на една Fiesta, по принцип имаше достъп през купето но малък, само за кабелите. Казах си що за простотия и с една ножица за ламарина разшерих отвора да може да мине и помпата. И добре че го направих понеже ми се наложи 3 пъти да я сменям. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 5 Февруари, 2022 Share Отговорено 5 Февруари, 2022 (Редактирано) Преди 9 часа, yaniatanasov написа: Правих подобна манипулация на една Fiesta, по принцип имаше достъп през купето но малък, само за кабелите. Казах си що за простотия и с една ножица за ламарина разшерих отвора да може да мине и помпата. И добре че го направих понеже ми се наложи 3 пъти да я сменям. Ами доста грубо начинание е, но не ми остава друго. Всички майстори са все много заети или с карантини.... ще бъде "направи си сам" и помпа поръчах. Безаварийно на всички! Редактирано 5 Февруари, 2022 от newfan 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts