Jump to content

yaniatanasov

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    6

Всичко публикувано от yaniatanasov

  1. yaniatanasov

    Haval H6 газ

    Слагай, не го мисли.
  2. Krasimir $$ реши ли проблема?
  3. С нова визия, 16" джанти от Frontera B и чисто нови гуми 245/75, приготвил съм и комплект за боди лифт 50мм, за съжаление няма кой да го сложи. Имам уговорка с един сервиз ама не се знае още. Също мисля да сложа и едни фланци 20-25мм. Също така си взех мултимедия но не мога да подкарам бутоните на волана.
  4. Според мен предната не става, визуално са различни. Може би трябва да се сменят калниците и предния капак за да стане бронята!
  5. Радвам се, че форума е на линия отново, почти го бях изключил. Ще си приказвам ей така, че ми липсваше много 😄. Минаха 3 години от както имам колата H5, града се напълни с доста Ховъри, визирам Бургас. Все още не съм се запознал с нито един собственик от Бургас, само се разминаваме споглеждаме се и така. Много съм доволен от колата, вече знам къде са сервизите, с частите почти няма проблеми. За съжаление все още не съм оправил 4х4, има минимален напредък, включва от време на време но не работи нормално. Карах няколко пъти на черно, колата се държи мнОго добре До сега съм нямал никакви сериозни проблеми. Сега съм на стадий бодилифт 🙂 направил съм втулките, купил съм болтовете, дал съм на майстор една част от кормилния вал за удължаване. Понеже не мога да я правя аз ще я дам на един гараж Offroad Hunter, който е в нашия град. После смятам да сложа 16' джанти и по големи гуми 75/80 245. Може би ще сложа и фланци, зависи от джантите. Като го направя ще кача малко снимки. 🙂
  6. Днес свалих модула и му запоих един резистор както гледах по едни руски клипове. Реших да го пробвам понеже е лесно за изпълнение. За съжаление нещата не се оправиха. Системата тотално се обърка и не знаеше къде се намира. Лампата за 4х4 мигаше постоянно и нищо не ставаше. Възстанових го както си беше и всичко се върна по старо му. Сега ми мисля за датчика за 4х4 да го проверя въпреки че е нов(на една година почти).
  7. Ами според мен вариантите са само два или моторчето за 4х4 или модула в купето! Мнението ми не е професионално просто и аз съм на тази вълна, сменил съм всичко без модула, надявам се да е от него. 🙄
  8. При мен не включваше нищо, отидох на сервиза и там ми смениха датчика за 4х4. Всичко тръгна, след време пак спря, Днес смених моторчето за 4х4,започна да включва 4L малко трудно и мога да върна на 2H. Обаче не мога да включа 4H. Гледах на един клип слагат един резистор на модула за 4х4 и се оправя. Ще пробвам това преди да го сменя целия.
  9. Аз малко късно отговарям но да, може така да направиш. На старата ми кола направих така. Ако не си поръчал още ключа измери стария и гледай внимателно какво пишат. Моя се оказа с 2 мм по къс и ставаше само за отключване на вратата, не можех да паля с него. Също така можеш и да си вземеш ключа с електрониката но програмирането е много скъпо между 200 и 300лв е.
  10. В крайна сметка намерих майстор който изработва всякакви гарнитури и ми ги направи за 10 мин.
  11. Ще го имам предвид, но предпочитам да сложа оригинални, защото тоя клингерит ако не взема правилния няма да върши работа, трябва да е термо устойчив а не всички са такива.
  12. Някой може ли да каже от каква друга кола стават уплатненията на свръзките. Ходих на майстор да завари някоя друга дупка, каза уплатненията са за смяна. Купих едно което уж беше за моята кола но не, трябваше да го преправяме. Но ми трябват още 2 и не знам какво да взема.
  13. Още си чакам мотора, но най вероятно ще го дам на сервиз, аз нямам нужните условия да го направя.
  14. Аз също пазаря от Ali но избягвам прекалено евтините неща. Също така старателно проверявам търговеца, колко продажби има, какво пишат потребителиза за продуктите, какъв рейтинг има. Този търговец не беше с много хубав рейтинг едва 77%, не е ли над 90% го подминавам. Естествено пак няма гаранция, но и тук също няма гаранция. Особенно след такъв пробег.
  15. yaniatanasov

    Маховик

    Във FB групата има един който се продава, но е H3. Може да е със същия двигател!
  16. И аз съм на това дериже в момента. Смних датчика и поръчах мотора, но съм объркал и съм поръчал този които зацепра предното. Както и да е, сегага чакам другия.
  17. Приемем че проблема при мен е решен вече. Това е часта която съм сложил: WHEEL SPEED SENSOR GWM GREAT WALL HOVER CUV HAVAL H3, H5,WINGLE 3 5 6.3802100-K00-B1 3802100K00B1
  18. Хъм, очаквах за N1 да е доста по нисък данъка!
  19. Хъх, нямам идея, опитах да потърся в нета ама нищо. 🤔
  20. Благодаря, вече знам колко е. Ако някой се интересува 170лв плащам аз.
  21. Официален сервиз никога повече, поне не този в Бургас. 137лв ми взеха за този сензор!!! 32лв с доставка. Да може би не е оригинален, ама все тая. Слагал съм и други не оригинални части и си работят. Едит: Излъгах 148.68 лв му беше цената.
  22. Това мисля че се прави от компютъра. На Hover също я има тази функция но на мен не ми пречи даже ми харесва понеже возя и децата. Та на въпроса, може да отидеш на краставицата, отдолу има сервиз за аларми. Мисля че там ще могат да помогнат. Там си правих централното.
  23. yaniatanasov

    Габарити

    Това реле 3735020-K00-C2 отговаря за няколко неща включително и светлините. Води се 40А провери го.
×
×
  • Създай нов...