Jump to content

Форума е ъпгрейднат към нова версия

admin
 Share

Recommended Posts

Ще може, когато я оправим, защото не работи с новата версия на форума. Това обаче може да се случи и началото на септември, защото админа, който се занимава с дизайна, е адски зает този месец.

• Upvote 1

ОК, благодаря за отговора!

Още нещо забелязах - това ми е втори или трети пост а под аватара ми все пише нула мнения - явно е някакъв бъг или...?!

Edited by plamen74.72

Сега забелязах, че колкото и да се опитвам да натисна "ъ" не става в този форум, на всякъде другаде си бачка (сега успях да го напиша с копи / пейст)

п.с.Редактирах и предния си пост по същия начин, а и забелязах, че при натискане на бутона с буква "ъ" се включва опцията за удебеляване на шрифта!

Edited by plamen74.72

това с каква ОС си надали има значение ... по-скоро е до настройка на кирилизацията на клавиатурата ...

коя кирилица ползваш? БДС, новата фонетична, стара фонетична и т.н.?

И аз съм с GNU/Linux, но май нямам такЪв проблем – ъъъ.

Сигурно нещо джаваскриптът на новия дизайн се бърка с подредбата или пък с браузъра ти. Аз съм с Debian/Sidux (xkb ми е 2.1-2) и Iceweasel (тоест Firefox) 5.0

Ако е само тук, значи е нещо от скриптовете на новия дизайн. Кога се получава – при бърз отговор в полето под темата или при отговаряне с "отговор"?

Блаузъра ми е Опера 11,50 но и с Мозила 5 е същото?!

Кирилицата е БДС, а ОС е Българската дистрибуция УСУ 7 Десктоп х64 базирана на Убунту

И да само тук се получава този проблем и до сега съм ползвал само бърз отговор, но и при "отговор" е същото?!

Edited by plamen74.72

Опитах се да възпроизведа проблема, не успях с Mac OS X 10.6, Windows 7 и Ubuntu 11.04 при БДС кирилица. Според мен, по някаква причина при теб се объркват шорткътите. Не знам дали ползваш KDE или Gnome (предполагам е Gnome) - бих предположил, че при натискането на "ъ" на кирилица, операционната ти система се обърква и сигнала на натискането съвпада с някаква комбинация, примерно ctrl+нещо, което предизвиква включване/изключване на удебеляването. Пробвай да си изчистиш кеша на браузерите, с които и преди си отварял форума, за да не е объркан кеширан скрипт от преди, ако това не помогне (съмняваме да помогне), ще гледам уиикенда да сложа едно bootable USU 7 и да видя дали ще мога да го възпроизведа с него. Ако успея да го възпроизведа, вероятно ще намеря начин и да оправя проблема.

Току що пробвах с Live CD/DVD и проблема го няма!

Явно нещо е станало при мен, че от инсталирана ОС не иска да пише "ъ", а от живия диск няма проблеми!

Edit: Преинсталирах системата и пак от инсталирана ОС не иска да се изпише това "ъ" (все трябва с копи/пейст да го пиша)!

Забелязах това и в друг форум "Хардуер.Бг" и то след ъпдейт на форума (какъвто и тук имаше)!

Edited by plamen74.72