Jump to content
Sign in to follow this  
admin

Форума е ъпгрейднат към нова версия

Recommended Posts

Дизайнът обаче ще трябва да бъде оправен преди да можем да го върнем.

Share this post


Link to post
Share on other sites

изглежда интересно ... ама докато се ориентирам кое къде е?!? Нищо, важното е че се развиваме! :toothy9:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Старата тема на форума ще може ли да се ползва, че много ми харесваше?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ще може, когато я оправим, защото не работи с новата версия на форума. Това обаче може да се случи и началото на септември, защото админа, който се занимава с дизайна, е адски зает този месец.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ОК, благодаря за отговора!

Още нещо забелязах - това ми е втори или трети пост а под аватара ми все пише нула мнения - явно е някакъв бъг или...?!

Edited by plamen74.72

Share this post


Link to post
Share on other sites

може би ги брои на някакъв период ... не е толкова важно ... ще ти ги преброи все някога :toothy12:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ми то като гледам и две букви ми е изял при предния пост - буква "ъ" се губи!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сега забелязах, че колкото и да се опитвам да натисна "ъ" не става в този форум, на всякъде другаде си бачка (сега успях да го напиша с копи / пейст)

 

п.с.Редактирах и предния си пост по същия начин, а и забелязах, че при натискане на бутона с буква "ъ" се включва опцията за удебеляване на шрифта!

Edited by plamen74.72

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ъъъ... Повредата е в твоя телевизор пробвах различни начини, но "ъ" си е "ъ" и нищо друго.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Може би зависи кой с каква ОС е - аз съм с Линукс!

Share this post


Link to post
Share on other sites

това с каква ОС си надали има значение ... по-скоро е до настройка на кирилизацията на клавиатурата ...

 

коя кирилица ползваш? БДС, новата фонетична, стара фонетична и т.н.?

Share this post


Link to post
Share on other sites

И аз съм с GNU/Linux, но май нямам такЪв проблем – ъъъ.

Сигурно нещо джаваскриптът на новия дизайн се бърка с подредбата или пък с браузъра ти. Аз съм с Debian/Sidux (xkb ми е 2.1-2) и Iceweasel (тоест Firefox) 5.0

Ако е само тук, значи е нещо от скриптовете на новия дизайн. Кога се получава – при бърз отговор в полето под темата или при отговаряне с "отговор"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Блаузъра ми е Опера 11,50 но и с Мозила 5 е същото?!

Кирилицата е БДС, а ОС е Българската дистрибуция УСУ 7 Десктоп х64 базирана на Убунту

И да само тук се получава този проблем и до сега съм ползвал само бърз отговор, но и при "отговор" е същото?!

Edited by plamen74.72

Share this post


Link to post
Share on other sites

Опитах се да възпроизведа проблема, не успях с Mac OS X 10.6, Windows 7 и Ubuntu 11.04 при БДС кирилица. Според мен, по някаква причина при теб се объркват шорткътите. Не знам дали ползваш KDE или Gnome (предполагам е Gnome) - бих предположил, че при натискането на "ъ" на кирилица, операционната ти система се обърква и сигнала на натискането съвпада с някаква комбинация, примерно ctrl+нещо, което предизвиква включване/изключване на удебеляването. Пробвай да си изчистиш кеша на браузерите, с които и преди си отварял форума, за да не е объркан кеширан скрипт от преди, ако това не помогне (съмняваме да помогне), ще гледам уиикенда да сложа едно bootable USU 7 и да видя дали ще мога да го възпроизведа с него. Ако успея да го възпроизведа, вероятно ще намеря начин и да оправя проблема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Така,аз също ползвам като ОС УСУ-то,което колега е споменал.Изглежда при мен няма този проблем - буквата "ъ" се изписва нормално.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Току що пробвах с Live CD/DVD и проблема го няма!

Явно нещо е станало при мен, че от инсталирана ОС не иска да пише "ъ", а от живия диск няма проблеми!

 

Edit: Преинсталирах системата и пак от инсталирана ОС не иска да се изпише това "ъ" (все трябва с копи/пейст да го пиша)!

Забелязах това и в друг форум "Хардуер.Бг" и то след ъпдейт на форума (какъвто и тук имаше)!

Edited by plamen74.72

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...