admin Публикувано 2 Август, 2011 Share Публикувано 2 Август, 2011 Дизайнът обаче ще трябва да бъде оправен преди да можем да го върнем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 2 Август, 2011 Share Отговорено 2 Август, 2011 изглежда интересно ... ама докато се ориентирам кое къде е?!? Нищо, важното е че се развиваме! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 Старата тема на форума ще може ли да се ползва, че много ми харесваше?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 3 Август, 2011 Автор Share Отговорено 3 Август, 2011 Ще може, когато я оправим, защото не работи с новата версия на форума. Това обаче може да се случи и началото на септември, защото админа, който се занимава с дизайна, е адски зает този месец. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 (Редактирано) ОК, благодаря за отговора! Още нещо забелязах - това ми е втори или трети пост а под аватара ми все пише нула мнения - явно е някакъв бъг или...?! Редактирано 3 Август, 2011 от plamen74.72 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 може би ги брои на някакъв период ... не е толкова важно ... ще ти ги преброи все някога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 Ми то като гледам и две букви ми е изял при предния пост - буква "ъ" се губи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 буквите по-скоро ти си си ги изпапкал! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 (Редактирано) Сега забелязах, че колкото и да се опитвам да натисна "ъ" не става в този форум, на всякъде другаде си бачка (сега успях да го напиша с копи / пейст) п.с.Редактирах и предния си пост по същия начин, а и забелязах, че при натискане на бутона с буква "ъ" се включва опцията за удебеляване на шрифта! Редактирано 3 Август, 2011 от plamen74.72 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 Ъъъ... Повредата е в твоя телевизор пробвах различни начини, но "ъ" си е "ъ" и нищо друго. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 Може би зависи кой с каква ОС е - аз съм с Линукс! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 3 Август, 2011 Share Отговорено 3 Август, 2011 това с каква ОС си надали има значение ... по-скоро е до настройка на кирилизацията на клавиатурата ... коя кирилица ползваш? БДС, новата фонетична, стара фонетична и т.н.? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
turin Отговорено 4 Август, 2011 Share Отговорено 4 Август, 2011 И аз съм с GNU/Linux, но май нямам такЪв проблем – ъъъ. Сигурно нещо джаваскриптът на новия дизайн се бърка с подредбата или пък с браузъра ти. Аз съм с Debian/Sidux (xkb ми е 2.1-2) и Iceweasel (тоест Firefox) 5.0 Ако е само тук, значи е нещо от скриптовете на новия дизайн. Кога се получава – при бърз отговор в полето под темата или при отговаряне с "отговор"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 4 Август, 2011 Share Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Блаузъра ми е Опера 11,50 но и с Мозила 5 е същото?! Кирилицата е БДС, а ОС е Българската дистрибуция УСУ 7 Десктоп х64 базирана на Убунту И да само тук се получава този проблем и до сега съм ползвал само бърз отговор, но и при "отговор" е същото?! Редактирано 4 Август, 2011 от plamen74.72 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 5 Август, 2011 Автор Share Отговорено 5 Август, 2011 Опитах се да възпроизведа проблема, не успях с Mac OS X 10.6, Windows 7 и Ubuntu 11.04 при БДС кирилица. Според мен, по някаква причина при теб се объркват шорткътите. Не знам дали ползваш KDE или Gnome (предполагам е Gnome) - бих предположил, че при натискането на "ъ" на кирилица, операционната ти система се обърква и сигнала на натискането съвпада с някаква комбинация, примерно ctrl+нещо, което предизвиква включване/изключване на удебеляването. Пробвай да си изчистиш кеша на браузерите, с които и преди си отварял форума, за да не е объркан кеширан скрипт от преди, ако това не помогне (съмняваме да помогне), ще гледам уиикенда да сложа едно bootable USU 7 и да видя дали ще мога да го възпроизведа с него. Ако успея да го възпроизведа, вероятно ще намеря начин и да оправя проблема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cjbolland2 Отговорено 5 Август, 2011 Share Отговорено 5 Август, 2011 Така,аз също ползвам като ОС УСУ-то,което колега е споменал.Изглежда при мен няма този проблем - буквата "ъ" се изписва нормално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 5 Август, 2011 Share Отговорено 5 Август, 2011 (Редактирано) Току що пробвах с Live CD/DVD и проблема го няма! Явно нещо е станало при мен, че от инсталирана ОС не иска да пише "ъ", а от живия диск няма проблеми! Edit: Преинсталирах системата и пак от инсталирана ОС не иска да се изпише това "ъ" (все трябва с копи/пейст да го пиша)! Забелязах това и в друг форум "Хардуер.Бг" и то след ъпдейт на форума (какъвто и тук имаше)! Редактирано 9 Август, 2011 от plamen74.72 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts