jeko Публикувано 4 Октомври, 2015 Share Публикувано 4 Октомври, 2015 Здравейте колеги,вчера минавах по ботевградско шосе и видях,че е разтурен шоурумът на грейг уол ,който се намираше там.Чудя се дали е разтурен и сервизът,който беше там,не че ще тъгувам точно за тях,но когато купувах колата ми казаха ,че там е и основният склад за части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marina Koleva Отговорено 6 Октомври, 2015 Share Отговорено 6 Октомври, 2015 Здравейте, Да, преструктурирахме дилърската си мрежа в София в началото на м. юли, за да е по-удобно на портебителите ни като избрахме по-комуникативни локации в града. Същото направихме и със сервизната мрежа. Към момента имаме вече 3 оторизирани сервиза с адреси: 1. ул. "Лунна папрат" №3 2. бул. "България", ул. "Бяло поле" 8Д 3. бул. "Проф. Цветан Лазаров" №48 За допълнителна информация, моля посетете сайта ни www.greatwall.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 10 Октомври, 2015 Share Отговорено 10 Октомври, 2015 Същност сервизите са два този на бул.България е този на ул.Лунна папрат, може и още не е готов, но където и да се обадиш се в Тандер те приемат (бившо Булинс). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 12 Октомври, 2015 Автор Share Отговорено 12 Октомври, 2015 Това означава ли , че Митвас вече не обслужват Грейт уол? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 12 Октомври, 2015 Share Отговорено 12 Октомври, 2015 3. бул. "Проф. Цветан Лазаров" №48 = Митвас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 14 Октомври, 2015 Share Отговорено 14 Октомври, 2015 Някой ходил ли е в някой от двата "южни" сервиза в София? Идва време за обслужване и Митвас вече ми е много далеч за съжаление. Та ако препоръчате в кой от двата да си запазя час ще съм благодарен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 14 Октомври, 2015 Share Отговорено 14 Октомври, 2015 Както споменах двата сервиза са един този на ул.Лунна папрат, обслужването е супер бързо и коректно, вече два пъти ходих. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ventsi Petrov Отговорено 20 Октомври, 2015 Share Отговорено 20 Октомври, 2015 ДА бе супер бързо друг път 12 дена чакам да ми оправят мултимедията. И всеки ден ми разправят след малко ще ти се обадим и да два са това на бяло поле е само тест драйв център. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 21 Октомври, 2015 Share Отговорено 21 Октомври, 2015 За това което съм ходил като обслужване и дребни ремонти е бързо но за по-специфични неща не рискувам ходя директно в Пловдив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 21 Октомври, 2015 Share Отговорено 21 Октомври, 2015 Аз някак си имам чувството, че хората от сервиза на Ботевградско шосе са ги преместили в новите сервизи до бул. България. Ако е така то определено е хубаво да се избягват тези новите сервизи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 22 Октомври, 2015 Автор Share Отговорено 22 Октомври, 2015 Този нов сервиз на България ми е много удобен, обаче ако са същите хора от ботевградско шосе, ще продължавам да си ходя в митвас, нищо че е далече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yanko Отговорено 2 Ноември, 2015 Share Отговорено 2 Ноември, 2015 Нееееее! Много по зле са. Не решават проблеми, а внасят нови. НИКОГА не там. Нямат приемчик! Всичко изглежда като в бърдак (без организация) нахвърляни части навсякъде не можеш да стигнеш до приемната. Персонала ти се кара, че имаш проблем с твоя не чак толкова нов автомобил все още в гаранция. Вкарваш автомобила с два проблема излиза с четири и бонус изпокъсани кабелни форми само след четири дни в "Техния нов сервиз". Под всякаква критика. НИКОГА ПОВЕЧЕ. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steed5 Отговорено 16 Ноември, 2015 Share Отговорено 16 Ноември, 2015 И аз съм на мнение, че бившият сервиз "Тандер" изобщо не е за препоръчване. Никаква комуникация с клиента, една некомпетентна лелка за приемчик, която ти се кара, а не комуникира с теб. Държаха ми МПС-то близо 3 седмици без никакво конкретно обяснение. За капак проблема с газовата уредба си остана(прехвърля произволно на бензин без причина). Имам чувство, че проблема с газовите ще се разкатава докато мине гаранция(Митвас обясняват от сума време, че им е изгоряла диагностиката). Оставам с усещането, че сервизирането за в бъдеще ще е Ад, и Литекс изобщо не ги е еня за това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 17 Ноември, 2015 Автор Share Отговорено 17 Ноември, 2015 Здравей колега, понеже и аз се сблъсках с този проблем,се разтърсих из нета и там открих че в пловдив има някаква фирма за ги-нито газ,която предлага монтаж на виале,та ако се закъса май ще трябва да ходим до майна таун Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 17 Ноември, 2015 Share Отговорено 17 Ноември, 2015 Тази фирма вече не предлага този модел газови уредби, заради проблеми, иначе те са основния вносител. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 17 Февруари, 2016 Share Отговорено 17 Февруари, 2016 Колеги ходил ли е някой от Вас в сервиза на: "ул. Лунна папрат №3 София", за ТО. Ако може да споделите впечатления.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts