Jump to content

Steed5

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Steed5

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  Sofia
 • Карам:
  Steed 5

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. И аз съм на мнение, че бившият сервиз "Тандер" изобщо не е за препоръчване. Никаква комуникация с клиента, една некомпетентна лелка за приемчик, която ти се кара, а не комуникира с теб. Държаха ми МПС-то близо 3 седмици без никакво конкретно обяснение. За капак проблема с газовата уредба си остана(прехвърля произволно на бензин без причина). Имам чувство, че проблема с газовите ще се разкатава докато мине гаранция(Митвас обясняват от сума време, че им е изгоряла диагностиката). Оставам с усещането, че сервизирането за в бъдеще ще е Ад, и Литекс изобщо не ги е еня за това.
 2. Благодаря за мнението Ви. Сигурно е така,но принципно не е коректно да продаваш нещо с грешно описание. Особено такъв предмет като автомобил. Иначе съм доволен от пикапа и сервиза.
 3. Здравейте. Имам странна може би дилема. Имам Стийд,бензинов, закупен януари 2012 на лизинг през "Интерлийз" от "Литекс моторс". В приложената към договора спецификация на пикапа е описано че конските сили са 136. Конските сили отразени в големия талон са 122 (93 киловата).Така е отразено в сайта им, а в тогавашния момент мощността бе 136 к.с. Чуденето ми е да ги нападам ли в съда и КЗП, защото според мен това е леко некоректно? Ако знаех реалната мощност можеше и да не го купя примерно.
 4. Здравейте. Като горд притежател на Стийд 2,4 бензин,бих искал да попитам дали е възможно при вас да направя първоначалното обслужване и преглед,като би ми се искало да го извършим преди зададените 5000 км.Дали ще е проблем това?Предварително благодаря за отговора. П.П. Препоръчвам сервиза на "Митвас".Купувал съм и поддържал "Polaris" там и засега са били коректни с мен.
×
×
 • Create New...