Jump to content

газаджията

Members
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно газаджията

 • Ранг
  Newbie

Contact Methods

 • Website URL
  https:/gazserviz.net

Profile Information

 • Адрес:
  ул. Павел Красов 24
 • Карам:
  GW H

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. газаджията

  Фалит

  Тъжно .....
 2. газаджията

  Мнение за бензиностанции Газпром

  Не правя, реклама и не получавам комисионни, казвам го като потребител.....................................
 3. газаджията

  Мнение за бензиностанции Газпром

  И аз съм доволен, не го казвам като работещ в тази сфера, но газта им е доста по-чиста. Има места, на които някои от бензиностанциите на Франчайз не поддържат добре системите си. Правя разлика в горивото, за сега от там е най-чисто, визирам повече пропан-бутана. И на клиентите препоръчвам тях или Еко. Лукойл, Петрол и тем подобни имат много графит в пропан-бутана и задръстват редовно филтри на автомобилите с газово. За другите горива, рядко зареждам бензин и не правя разлика. На Еко са добре, не съм зареждал на Марешки, но предполагам, че за ниската цена вероятно и качеството ще е такова. Между другото, до колкото знам, първите Газпром бензиностанции са собственост на компанията и не са франчайз, до колко обаче е вярно, идея нямам и дали все още са, говорим преди години като започнаха. Имахме преди време един от Пловдив, каза че преди дни му е бил почистен филтъра и клапана, заредил на някаква бензиностанция в малко градче до Пловдив и карал до София по работа, едва стигнал с припърдяване. Филтъра му беше пълен до горе, едва минаваше газ, а от тръбите излезе цяла мъгла, от чашката и филтъра на клапана изкарахме една шепа само.
 4. Ако има, явно са Топ Сикрет, предназначени за тайните служби
 5. газаджията

  Къде/кой може да направи тунинг на Hover Н5

  Сподели малко повече информация интересувам се. От къде софтуера ? Разхода как е ,ако още караш колата имал ли си проблеми след чипа ?
 6. газаджията

  Фалит

  Важното е че ги има направени . П.П. Тук у форума, няма ли някой, който работи или е работил там да подскаже нещо о.О
×