Jump to content

бат'Бойко

Members
  • Мнения

    112
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от бат'Бойко

  1. Прав си, но завода в Китай няма жълто. Пък те работят с хиляди бройки и да праснат 5 или 25 жълти си е организационен проблем но все пак мисля че най-добре е някой от диларите да вземе отношение.
  2. На 27 март ivand911 е писал в тема ''ВИДЯХ ГРЕЙТ ЛОУ''. Че е видял такси Волекс в Русе, как точно е станало на такси не знам.
  3. Тука има контакти на дилари, обърнисе към този който ти е най-близо. http://www.greatwall.bg/dilari.html
  4. Честно казано се надявах на доста по-добро представяне. Дано подобрят продажбите си!
  5. ЧЕСТИТО!!! Да си я караш с здраве! Пожелавам ти много без аварийни километри, всеки 3-4 години нова кола! Като гледам аватарат ти си мисля че сме сродни души!
  6. А това за коя кола става вапрос? (Кой модел)
  7. Браво, ако може да се намерят и малко аксесоари за колите идеално се връзва с форома!
  8. Много са яки но на последната снимка (с джипа) има и подобрена броня!
  9. С допълнителна броня като тези дето са в постовете на фитипалди изобщо няма да се забелязва
  10. Писал си на контакти, а ''въпроси'' е раздел със стандартни отговори на често задавани въпроси.
  11. Ти в ''Литекс'' ли работиш? Ако е така, моля представисе та да знаеме кой си, какъв си, в фирмата.
  12. Взели са го за велигденските празници. От промоцията на Литекс Моторс.
  13. Е моята като я взех нямаше централно, а е произведена края на 2008г. Трябва да се сменят части от заключващият механизам защото този модел е с ''особени'' ключалки които се отключват само с ключ механично. И електрическият механизам ''няма за какво да бъде захванат'' та тази ''особенност'' създава описаните проблеми. Фабрично решли да му сложат някакви ''жила''за по-евтино защото това е работен автомобил и е ''бюджетен'' модел. Та Тойта го напРЙли с ''жила'' и сега си го карам!
  14. Така я дайте аз малко да ви разкажа, мой-те преживелици с алармата През 2009 (Февруари) си купих нова кола (Тойота) беше престояла в автосалона около 3 месеца ма... Нова аз съм първи собственик. Така поръчах си аларма от скъпите, отидох да ми я инсталират и прас изненада ама това е хайлакс не може трябва да доплатиш японците са направили ключалките на този модел не с лост-чета ми с жила (тънки стоманени важенца) трябва да сменяме разни части по ключалките още 80 кинта. Сложиха алармата и всичко страхотно 3 месеца си работеше и се започна отключва ма не заключва отидох пак имаше 1 година гаранция оправиха е и работи 2-3 седмици и пак, ма почна и да се заключва оставяш я отключена и след 30 секунди се заключва ключовете с алармата са вътре . А би трябвало за това време само да се прекъсва, стартер-ат и бензина но се само-заключва ей така от-време на време оправиха е още 3-4 пъти и взех да свиквам отключвам с алармата след това с ключа ВСЯКА врата по отделно при-това за 30 секунди, иначе пак с алармата Разредих ремонтите само от време на време (около 6-7 пъти) а не щом се развали и така година и половина след това окончателно се отказах и си карам така първо с алармата после с клучът. После освен че не заклучваше спря и да отклучва, такаче всеки път! Отклучвам с алармата после с кучът по същият начин и заклучването! И винаги за 30 секунди! Тъй като това е работна кола процедурата се повтаря от 5 до 30 пъти на ден! В зависимост от работата която върша и така от 2009 до СЕГА!!! Като ви чета, та да ви завидя на проблемите
  15. ......Зареждаш и готово, още километри
  16. бат'Бойко

    GW Лизинг

    В България повечето неща са си като трябва ма много са тези дето ''мрънкат'' за глупости НПЪЛНО НЕ ОСНОВАТЕЛНО!!! Да а ма не! Лизинг ат е вид наемане с право на изкупуване, но също и сделка която сключваш и си се подписал и не може да се отказваш ей така от тази сделка давам следния пример купуваш си пикап с лизинг за 5 години и през първите 2 му чукваш 200 000 км късаш му седалките, ок липваш ги с цимент, кал, масло, хубаво го одираш отвън и вътре редовно го претоварваш и казваш: наемател: ''абе нещо мисля че вече не ми тряа ко'то съм ти платил добре за другото се управяй'' лизингодатела: '' ма в това състояние не мога да му взема и 5000лв'' наемател: ''твойту диридже нимъ късай упрайсъ '' много точен и коректен пример правилно но това се казва ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ!!! има огромна разлика, нормално е много по-скъп.
  17. Това е много опасно, за теб и другите, смени ги веднага! Не ми се мисли какво ще стане ако в някаква ситоация найстина ти потрябва соирачка!
  18. Е.......не. Чакпъккккк П.С. То в началото Гриша Ганчев е искал да прави самостоятелна марка на основата на китайските модели с някой промени по-външния вид и вътрешноста но ония не са се навили. Щеше да е яко да бяха с български имена! Тогава щях да продам двете си коли и в първия ден от продажбите в 4 сутринта щях да съм на вратата на първия автосалон!
  19. Е....... То в началото Гриша Ганчев е искал да прави самостоятелна марка на основата на китаиските модели но с промени по външния вид и вътрешноста, но уния не са се навили..... Щеше да е яко да си бяха с български имена!
  20. Да добре, но стига с тоя английски. Дайте нещо българско, самобитно! И мен ме кефи. Различно е от английско! Ура
×
×
  • Създай нов...