Jump to content

kida24

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от kida24

  1. Според мен има оскъпяване и заради европейските процедури. А Литекс със сигурно се опитват да поддържат конкурентни цени, иначе каква им е кирията… Специално за Ситроена пък базов даже няма и климатик, така че С30 реално е най-оборудваната кола в сегмента на цена под 23 000 лв. за по-високото си ниво.
  2. kida24

    LPG проблем

    И моят съвет е да отидеш в сервиза най-добре.
  3. Много добре се е справил Hover-а
  4. Странна е ситуацията наистина. Най-добре да се говори с търговеца отново, тъй като реално с него е подписан договора за автомобила. Не знам обаче дали и лизинговите компании не са повлияли нещо...уж казват, че ще те одобрят, после ... теслата, провери и при тях какво ти е положението.
  5. Съгласявам с мнението на feikot. Най-преки впечатления освен от форума, може да получиш и от тест драйв. Моите изводи до момента от наблюдения, коментари и други са по-скоро положителни. Нормално е да има „дребни неща“, но и при най-големите се случва …
  6. Затова според мен и при най-малкото съмнение за нередност трябва да се посети сервиза или да се звънне на нац. им телефон за обслужване
  7. Аз пък имам много добро впечатление от Н6. Моето мнение е, че опцията от 37 000 до 45 000 лв. максимална цена с включени допълнителни опции като люк и т.н. е повече от приемлива за този тип автомобил. При това става въпрос за дизел.
  8. На мен задницата ми харесва, че е по-разчупена. Според мен С30 ще си има своите фенове.
  9. На сайта има 3 активни оферти за Волекс. Явно на лизинг цената е 14 990 лв. а при кеш имаш право на избор на база посочените им оферти: http://greatwall.bg/oferti/special-offer-great-wall-voleex-c10/
  10. И аз се съгласявам. Много добре изглеждат. Ще бъдат наистина много конкурентни, надявам се скоро да ги видим и тук.
  11. Приятел според мен вариантите са следните: първо – обръщаш се към дилъра, от който е закупен автомобили или обслужва автомобила; второ – има национален телефон за обслужване, който може да ползва, не помня какъв беше точно; трето – от НАП да му кажат какъв точно е проблема и след като колата е с N1 и е товарен, и е регистриран на фирма по ДДС, защо не му връщат ДДС-то … Това са вариантите! Успех.
  12. Ако се гледа съотношението цена - оборудване, на пръв поглед безспорено c30 е победител. За пежото не мога да дам коментар, но дачията и волекса съм ги гледал на изложение. Определено китаеца изпреварва румънеца …
  13. Честито и от мен, колега, със здраве да я караш, наистина цветът е много як.
  14. И според мен е много готина идеята за кол център, значително по-бързо ще се съдейства по въпроси с колите … поздравления.
  15. Супер снимки, колега. Особено ми хареса второто клипче. Чакаме с нетърпение още материали.
  16. Филтъра би трябвало да е някъде вътре в бутилката и със сигурност трябва да се провери в сервиза – там ще ти кажат и за смяната как стои точно въпроса. Успех и пиши как е минало.
  17. Колега, защо не отидеш в сервиза най-добре да го погледнат и да ти кажат каква е ситуацията. Би трябвало да е гаранционно, май даже имаха 6 год. гаранция срещу корозия колите някакъв такъв спомен имам.
  18. Колега, а кой ти е обслужващия сервиз? И според мен най-добре е да отидеш да ти го погледнат
  19. kida24

    Ел. стъкла

    На тва му се вика обслужване викаш… да ти се обадят лично, похвално е това и се радвам, че най-накрая си решаваш проблема с тропането, колега.
  20. kida24

    Ел. стъкла

    Ами ако прецениш защо не смениш сервиза направо?
  21. kida24

    И аз като вас!

    Поздравления колега. Пак бързо са ти оправили проблема, супер.
  22. Ако съдя по последната информация от медиите Волекс е на 2-ро място по продажби в класа си за 2012г. Съгласявам се обаче с колегата, че заради повторния износ, статистиката у нас се изкривява.
  23. kida24

    Зимни гуми

    Да и на мен ми направи впечатление
  24. Нормално е и според мен, тя цената беше по-ниска с лизинга, сега май за Стийда тече подобна кампания.
  25. Не знам и аз, може би са преценили, че за момента няма смисъл да се предлага тоя модел, пък може по-нататък.
×
×
  • Създай нов...