Chocho Drumeshki Публикувано 9 Юни, 2015 Share Публикувано 9 Юни, 2015 Да се похваля и аз - от събота съм с такава, ниво One + БТ стерео стрийминг (исках да взема "Стар", но не понасям кожени салони затова взех това ниво. Яд ме е само за ел огледалаи подгряването на седалката от всичките им екстри в "Стар", но не можело да се сложат като опция...). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 10 Юни, 2015 Share Отговорено 10 Юни, 2015 Честито! Да ти служи дълго и безотказно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 10 Юни, 2015 Share Отговорено 10 Юни, 2015 Честито и безаварийно . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lider99 Отговорено 11 Юни, 2015 Share Отговорено 11 Юни, 2015 Честито и от мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 14 Юни, 2015 Share Отговорено 14 Юни, 2015 Честито, само гуми и масло да сменяш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 20 Юни, 2015 Share Отговорено 20 Юни, 2015 Честито колега и много да те радва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chocho Drumeshki Отговорено 30 Юни, 2015 Автор Share Отговорено 30 Юни, 2015 (Редактирано) Благодаря на всички за пожеланията Малки въпроси на който не намерих отговор поне с търсачката. 1. Тези стелки за С10 http://www.stelki.bg/product/928/gumeni-stelki-za-great-wall-voleex-c10-toyota-yaris-06.html дали ще паснат както трябва на С30? Изглеждат ми съвместими, но ако може да ми помогнете с информация, ако някой има такива или е проучвал дали си пасват от 2та модела. Търся гумени стелки. Единствено намирам за С10 което ме кара да мисля, че са еднакви за С10, 20 и 30 2. Търся също подходящи облекла за седалките. Редактирано 30 Юни, 2015 от ChochoD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 30 Юни, 2015 Share Отговорено 30 Юни, 2015 1)Аз имам точно такива стелки - много са качествени. Купих ги от БУргас и човека позволи да ги пробвам преди да ги взема. Ако искаш този уекенд може да се уговорим нещо ( ако си то София) и да ги пробваш на твоята кола. 2) Наскоро гелдах едни в Ебай, произведени са в Италия и предполагам, че ще са качествени http://www.ebay.com/itm/GREAT-WALL-VOLEEX-Coppia-di-Schienali-Personalizzati-con-Decori-Colorati-/291393096157?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item43d861c9dd http://www.ebay.com/itm/GREAT-WALL-VOLEEX-2-Schienali-Coprisedili-Universali-DECORO-VOLEEX-/201310146996?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item2edf0511b4 http://www.ebay.com/itm/GREAT-WALL-VOLEEX-2-Schienali-Coprisedili-Universali-DECORO-GREAT-WALL-rosso-/201310147065?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item2edf0511f9 Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chocho Drumeshki Отговорено 30 Юни, 2015 Автор Share Отговорено 30 Юни, 2015 1)Аз имам точно такива стелки - много са качествени. Купих ги от БУргас и човека позволи да ги пробвам преди да ги взема. Ако искаш този уекенд може да се уговорим нещо ( ако си то София) и да ги пробваш на твоята кола. Поздрави Ще съм ти много благодарен, ако е удобно. Доколкото разбрах : "ПРЕДНИТЕ СА ОК, НО ЗАДНИТЕ НЕ СА СЪЩИТЕ. ЗА Ц30 НЯМА ОРИГИНАЛНИ СТЕЛКИ. От София съм иначе. Предполагам задните ще са по тесни от необходимото, но бих ги погледнал до каква степен. А и все пак да видя и предните как лягат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 30 Юни, 2015 Share Отговорено 30 Юни, 2015 Няма проблем, ще ти пиша на лично номера ми и ще се уговорим събота и8ли неделя, в удобно време и за двама ни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chocho Drumeshki Отговорено 26 Юли, 2015 Автор Share Отговорено 26 Юли, 2015 (Редактирано) След дълга одисея, купих тези за Тоьота Ярис 2012. Тези от по стария модел илат едни извивки за задните седалки и изобщо не ми допадна как седят. Въпреки че продавача ме уверяваше, че не ставали в крайна сметка успях да го убедя да ми ги даде да ги пробвам. Оказа се, че пасват идеално предните. Задните също пасват, макар че я няма малката извивка, седят много по-добре от тези които ми предлагаха. едното от момчетата ми предложи и едно малко парче (за съжаление е сиво, а не черно, но по добре от това да се вижда мокета) за дупката в средата която се образува заради това, че на С30 е по-къс подлакътника. Ето 2 снимки които направих на моето решение. Редактирано 26 Юли, 2015 от ChochoD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobsen Отговорено 19 Август, 2015 Share Отговорено 19 Август, 2015 Честита кола със здраве да си я караш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chocho Drumeshki Отговорено 20 Август, 2015 Автор Share Отговорено 20 Август, 2015 Мерси, засега нямам проблеми. Дано и в бъдеще е така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DY_YANEV Отговорено 23 Октомври, 2016 Share Отговорено 23 Октомври, 2016 Zdraveite shtevi pomoloq za savet chudqse da si kupqli Great wall Hover Cuv 2.4L Фабрична га 2008 godina zaslujavali si na oferta mi e Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Артанес Отговорено 23 Октомври, 2016 Share Отговорено 23 Октомври, 2016 Провери в оторизиран сервиз колко ще ти излезе обслужването, според километрите на които е автомобила,за да прецениш колко е изгодна оферта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts