Jump to content

Артанес

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    Лом
  • Карам:
    Волекс Ц30

Артанес's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Провери в оторизиран сервиз колко ще ти излезе обслужването, според километрите на които е автомобила,за да прецениш колко е изгодна оферта.
  2. Здравей колега, В Монтана и двата пъти ми смениха маслата с Тотал. Цената на първото обслужване е по- висока, понеже се сменят всички масла. Джанти и гуми предполагам ,че ще ти предложат много модели.
  3. Да, за толкова малко километри каране по шосе трудно би се задръстил филтъра, но в качеството на горивото може да се съмняваш. Като ходих към морето и двете ни коли( Волекс C 30 и MB A160) бяха като спънати и дадоха преразход, а на връщане този проблем го нямаше. Такъв проблем като твоя съм имал, когато карах Киа Карнивал 2,9ТДИ и я заредих на OMW със супер дизелът им (летен). Голям зор беше до като го изгоря това гориво. Едвам я изкарвах от гаража.
  4. Ако ти се е замърсил въздушния филтър може да ти се качи разхода с над три литра независимо от малкия пробег.
  5. Честито, със здраве да я караш и всеки ден да ти се повишава удоволствето от шофиранетос нея!
  6. Според мен рекламата беше много слаба в медиите. Който съм возил в колата е оставал приятно изненадан от нея, но всеки пита след определен пробег какво ще е състоянието. Няма написано нито от автомобилите по света, нито от тестовите автомобили(поне аз не съм намерил нещо на български). Вчера бях спрял в Долни Милановац и колата направи впечатление на сърбите но те не бяха чули за такава марка коли, а нали се продават и там?!
  7. И аз съм имал проблеми от този род. В бутилка от 25л. са ми сипвали повече газ, при положение, че клапана на бутилката затваря на 20л. На OMW служителя ми се изсмя и каза " какво искаш при при тези ниски цени", на Лукойл отговорно лице ми обясни, че тяхната газ била по-гъста и за това сипвали повече в бутилката. Гледат да те омагьосат с глупости, белким се разкараш от главата им.
×
×
  • Създай нов...