jeko Публикувано 7 Март, 2015 Share Публикувано 7 Март, 2015 Здравейте колеги,накратко ще кажа за проблемите които срещнах при първия ГТП след закупуването, та поне да няма други изненадани. И така, ако сте платили годишния данък не в общината а през изи пей например, няма да ви признаят в пункта за прегледи, без да сте си заверили платежният документ в общината, ако в големият талон не е вписана "фабричната" ГУ то тя или няма да се впише в документа за прегледа или ще трябва да ви издадат протокл,с който да отидете в КАТ заедно с големия талон за пререгистрация /само при условие ,че големият талон на колата е при вас ,а не в лизингодателя/. Всичко това е от съвсем скоро,ако правилно съм разбрал и дано да съм ви сп естил малко време и нерви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 9 Март, 2015 Share Отговорено 9 Март, 2015 На прегледа търсят ли оригинала на големия талон? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 9 Март, 2015 Автор Share Отговорено 9 Март, 2015 Не,приемат ксерокопие за лизинговите автомобили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 16 Март, 2015 Share Отговорено 16 Март, 2015 Ами май май на различни места по различен начин процедират. И аз минах преди месец и половина ГТП. Първо ми поискаха сертификат за ГУ. Аз такъв нямам и досега издаден от Литекс Моторс... Заради това просто в документа от прегледа описаха номера на бутилката и написаха, че ГУ отговаря на изискванията след проверката. Аз имах друг проблем с ГТП - чичката, който оформяше документите ги обърка и вместо за 2 години ми издаде документ за 1 година. След като се покарах малко с него вкарах колата отново без да плащам. Е замина им един комплект стикери в коша. След второто минаване пак направи грешка и на стикера, който се лепи на стъклото вместо 2017 перфорира 2016. Реших да не се разправям за това, след като в документа си пише, че ГТП-то е валидно 2 години. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 13 Май, 2015 Share Отговорено 13 Май, 2015 Колеги за лизинговите автомобили с какви документи се ходи за ГТП ?Вече разбрах че данък МПС се плаща от лизинга, но аз нямам документ за това, как се процедира ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 13 Май, 2015 Share Отговорено 13 Май, 2015 Искаш си документа за платен данък от лизинга. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 13 Май, 2015 Share Отговорено 13 Май, 2015 Страхотно, благодаря ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 14 Май, 2015 Share Отговорено 14 Май, 2015 Някои лизингодатели имат електронна ситема и документа може да се разпечата от там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts