Jump to content

ГТП 2015


jeko
 Share

Recommended Posts

Здравейте колеги,накратко ще кажа за проблемите които срещнах при първия ГТП след закупуването, та поне да няма други изненадани. И така, ако сте платили годишния данък не в общината а през изи пей например, няма да ви признаят в пункта за прегледи, без да сте си заверили платежният документ в общината, ако в големият талон не е вписана "фабричната" ГУ то тя или няма да се впише в документа за прегледа или ще трябва да ви издадат протокл,с който да отидете в КАТ заедно с големия талон за пререгистрация /само при условие ,че големият талон на колата е при вас ,а не в лизингодателя/. Всичко това е от съвсем скоро,ако правилно съм разбрал и дано да съм ви сп естил малко време и нерви

Link to comment
Share on other sites

Ами май май на различни места по различен начин процедират. И аз минах преди месец и половина ГТП. Първо ми поискаха сертификат за ГУ. Аз такъв нямам и досега издаден от Литекс Моторс... Заради това просто в документа от прегледа описаха номера на бутилката и написаха, че ГУ отговаря на изискванията след проверката. 

Аз имах друг проблем с ГТП - чичката, който оформяше документите ги обърка и вместо за 2 години ми издаде документ за 1 година. След като се покарах малко с него вкарах колата отново без да плащам. Е замина им един комплект стикери в коша. След второто минаване пак направи грешка и на стикера, който се лепи на стъклото вместо 2017 перфорира 2016. Реших да не се разправям за това, след като в документа си пише, че ГТП-то е валидно 2 години.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Колеги за лизинговите автомобили с какви документи се ходи за ГТП ?
Вече разбрах че данък МПС се плаща от лизинга, но аз нямам документ за това, как се процедира ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...