lab_man Отговорено 3 Ноември, 2013 Share Отговорено 3 Ноември, 2013 Ами знам ли. Тъй като днес нямаше от къде да купя крушка не се напъвах много, но утре ще взема и ще пробвам пак. Скобата с отверката ли трябва да е развартя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 3 Ноември, 2013 Share Отговорено 3 Ноември, 2013 Скобата се отваря лесно само с ръка. Аз съм с малки ръце и въпреки това ми беше малко кофти да сменя лявата крушка, но успях сравнително бързо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 4 Ноември, 2013 Share Отговорено 4 Ноември, 2013 Някой беше писал в темата за Osram Ultra Life. Мисля да си взема един комплект от тук, че гледам са най-евтини (по-евтини и от ибей). Всеки път като изгори някоя и се принуждавам да купувам от бензиностанции с няколко стотин процента надценка. Като имам път към Дружба ще мина през Ем комплект и ще пиша тук да знае някой ако се интересува. Относно скобата - след като се освободи (натиска се надолу и настрани, за да излезне от закопчалката) трябва само да се размърда нагоре надолу и да се види как ще излезне старата крушка. Първия път е малко кофти и отнема 10-на минути, но с всеки следващ се свиква и става все по-бързо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts