rumen680 Публикувано 28 Август, 2013 Share Публикувано 28 Август, 2013 Днес изчезнаха задните светлини,парктроника и задната камера! Някой да има представа къде има бушон за тях? Някакви други идеи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 28 Август, 2013 Share Отговорено 28 Август, 2013 Да не би проблема да е в датчика за задна, какъвто беше и при мен проблема на Voleex C10? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pa4kov Отговорено 28 Август, 2013 Share Отговорено 28 Август, 2013 Бушоните са от лявата страна на таблото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rumen680 Отговорено 28 Август, 2013 Автор Share Отговорено 28 Август, 2013 (Редактирано) Да ама кой бушон щото нищо не пише а може и да е датчика ще се ходи до МИТВАС! Редактирано 28 Август, 2013 от rumen680 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 28 Август, 2013 Share Отговорено 28 Август, 2013 виж колега дали има маса и при мен на пикапа се случи нещо подобно.като натисна спирачка се губеха доста светлини и се излезе че е масата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 20 Октомври, 2013 Share Отговорено 20 Октомври, 2013 Днес изчезнаха задните светлини,парктроника и задната камера! Някой да има представа къде има бушон за тях? Някакви други идеи? Здравей колега можеш ли да ми кажеш от какво е проблема при тебе ако сте го оправили,понеже и на мене ми се случи това със изчезването на задни светлини, партроник и камера за да знам от какво е понеже не съм в България и няма как да отида до сервиз. Благодаря предварително!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 21 Октомври, 2013 Share Отговорено 21 Октомври, 2013 Ако под задни светлини имаш предвид, че не ти се включва "лампата" за задна тогава най-вероятно е датчик за задна скорост в(около) скоростната кутия. Оправят го гаранционно за нула време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 28 Октомври, 2013 Share Отговорено 28 Октомври, 2013 Значи си направих експеримент,разглобих около скоростният лост там при кожата разместих някакви кабели,обаче нищо но след като го сглобих самата пластмаса на скоростният лост всичко се оправи и имах задни светлини и партроник и камера,явно някое кабелче маса ли е какво е незнам. Гадното е че съм далеко от БГ и няма как да се оправи и ме дразни за сега работи но ще видим до кога. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts