Jump to content

Изчезнаха ми задните светлини и парктроник!!

rumen680
 Share

Recommended Posts

Днес изчезнаха задните светлини,парктроника и задната камера!

Някой да има представа къде има бушон за тях?

Някакви други идеи?

виж колега дали има маса и при мен на пикапа се случи нещо подобно.като натисна спирачка се губеха доста светлини и се излезе че е масата

• 1 month later...

Днес изчезнаха задните светлини,парктроника и задната камера!

Някой да има представа къде има бушон за тях?

Някакви други идеи?

Здравей колега можеш ли да ми кажеш от какво е проблема при тебе ако сте го оправили,понеже и на мене ми се случи това със изчезването на задни светлини, партроник и камера за да знам от какво е понеже не съм в България и няма как да отида до сервиз.

Благодаря предварително!!!!

Ако под задни светлини имаш предвид, че не ти се включва "лампата" за задна тогава най-вероятно е датчик за задна скорост в(около) скоростната кутия. Оправят го гаранционно за нула време.

Значи си направих експеримент,разглобих около скоростният лост там при кожата разместих някакви кабели,обаче нищо но след като го сглобих самата пластмаса на скоростният лост всичко се оправи и имах задни светлини и партроник и камера,явно някое кабелче маса ли е какво е незнам.

Гадното е че съм далеко от БГ и няма как да се оправи и ме дразни :( за сега работи но ще видим до кога.