rumen680 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Днес изчезнаха задните светлини,парктроника и задната камера! Някой да има представа къде има бушон за тях? Някакви други идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmnikolov Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Да не би проблема да е в датчика за задна, какъвто беше и при мен проблема на Voleex C10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pa4kov Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Бушоните са от лявата страна на таблото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen680 Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 (edited) Да ама кой бушон щото нищо не пише а може и да е датчика ще се ходи до МИТВАС! Edited August 28, 2013 by rumen680 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kra_kamenov Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 виж колега дали има маса и при мен на пикапа се случи нещо подобно.като натисна спирачка се губеха доста светлини и се излезе че е масата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikosh Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Днес изчезнаха задните светлини,парктроника и задната камера! Някой да има представа къде има бушон за тях? Някакви други идеи? Здравей колега можеш ли да ми кажеш от какво е проблема при тебе ако сте го оправили,понеже и на мене ми се случи това със изчезването на задни светлини, партроник и камера за да знам от какво е понеже не съм в България и няма как да отида до сервиз. Благодаря предварително!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poroinik Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ако под задни светлини имаш предвид, че не ти се включва "лампата" за задна тогава най-вероятно е датчик за задна скорост в(около) скоростната кутия. Оправят го гаранционно за нула време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikosh Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Значи си направих експеримент,разглобих около скоростният лост там при кожата разместих някакви кабели,обаче нищо но след като го сглобих самата пластмаса на скоростният лост всичко се оправи и имах задни светлини и партроник и камера,явно някое кабелче маса ли е какво е незнам. Гадното е че съм далеко от БГ и няма как да се оправи и ме дразни за сега работи но ще видим до кога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts