ZealoT Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 здравейте , изгоряла ми е едната крушка на дневните светлини.... някой идея как да я подменя че като гледам нищо не виждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZealoT Posted July 30, 2013 Author Share Posted July 30, 2013 никой ли не знае как се свалят тия проклети фарчета за да сменя крушката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poroinik Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Нямам дневни, сори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmnikolov Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 И на мен не ми се е налагало да ги сменям, но аз съм и с LED крушки и се надявам дълго време да не ми се налага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsucky Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Здравейте ! Едно питане за задна габаритна светлина на Hover CUV... По книжка дават да се развият двата болта които държат долния заден фар и той да се извади за да се подмени крушката вътре. Да обаче след като развих болтовете и пробвах да извадя фара назад, той не излиза... Някой знае ли дали има някакви щипки или нещо което го държи допълнително, или да дърпам по-смело... Благодаря за съветите предварително ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki-25 Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Да колега и долния и горния стоп са на болтове и на щипки малко трябва да го напънеш и излиза без проблеми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsucky Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Благодаря ти Niki-25 !Така и не успях да извадя долния заден ляв фар, но добре поне, че горния излезе от щипките и успях полсе да докопам фасунгата на габаритните светлини в долния фар, като бръкнах с ръка надолу. Не напъвах може би достатъчно долния, не ми се искаще да изпука пластмасата...но и така стана. Всичко е наред сега ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelev_48 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Изчезна ляв преден габарит и заден такъв. Смених крушката отпред, светна и отзад (диодите). Оказа се че са свързани последователно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts