ZealoT Публикувано 28 Юли, 2013 Share Публикувано 28 Юли, 2013 здравейте , изгоряла ми е едната крушка на дневните светлини.... някой идея как да я подменя че като гледам нищо не виждам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 30 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 30 Юли, 2013 никой ли не знае как се свалят тия проклети фарчета за да сменя крушката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 30 Юли, 2013 Share Отговорено 30 Юли, 2013 Нямам дневни, сори... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 30 Юли, 2013 Share Отговорено 30 Юли, 2013 И на мен не ми се е налагало да ги сменям, но аз съм и с LED крушки и се надявам дълго време да не ми се налага. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tsucky Отговорено 22 Юни, 2015 Share Отговорено 22 Юни, 2015 Здравейте ! Едно питане за задна габаритна светлина на Hover CUV... По книжка дават да се развият двата болта които държат долния заден фар и той да се извади за да се подмени крушката вътре. Да обаче след като развих болтовете и пробвах да извадя фара назад, той не излиза... Някой знае ли дали има някакви щипки или нещо което го държи допълнително, или да дърпам по-смело... Благодаря за съветите предварително ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 1 Юли, 2015 Share Отговорено 1 Юли, 2015 Да колега и долния и горния стоп са на болтове и на щипки малко трябва да го напънеш и излиза без проблеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tsucky Отговорено 6 Юли, 2015 Share Отговорено 6 Юли, 2015 Благодаря ти Niki-25 !Така и не успях да извадя долния заден ляв фар, но добре поне, че горния излезе от щипките и успях полсе да докопам фасунгата на габаритните светлини в долния фар, като бръкнах с ръка надолу. Не напъвах може би достатъчно долния, не ми се искаще да изпука пластмасата...но и така стана. Всичко е наред сега ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 25 Януари, 2016 Share Отговорено 25 Януари, 2016 Изчезна ляв преден габарит и заден такъв. Смених крушката отпред, светна и отзад (диодите). Оказа се че са свързани последователно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts