lab_man Отговорено 7 Декември, 2012 Автор Share Отговорено 7 Декември, 2012 И при мен има застаряващи мъжаги, които питат. Иначе един от случаите на женско внимание - паркирам в Студентски, тъкмо слизам от колата и две напълно непознати дойдоха при мен и питаха дали може да ги повозя. Как да им откаже човек? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 8 Февруари, 2013 Автор Share Отговорено 8 Февруари, 2013 Здравейте, Колеги! След днешната случка реших да се " похваля " и на вас. Карам си аз спойкоино Бръмбара из монтанските улици, спирам пред една пешеходна пътека да мине някакъв пич и докато го чакам най - спокойно, един 70 годишен " младеж " излизайки на задна от една странична уличка реши да ми покаже колко е важно човек да има теглич на колата си. След малко твърдото проникване само леееекинко преместих колата и слезнах да видя какви са щетите - всичко на всичко една смачкана врата и леко замачкан калник ( всичко това съпроводено със ожулено и свалена боя съответно ). След бърз разговор със 112 се видях първо с КАТ, след това каското, оглед на колата и последна истанция - сервиза. Другата седмица ще ми е приберът да и поосвежът малко фейслифтинга Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 9 Февруари, 2013 Share Отговорено 9 Февруари, 2013 Съжалявам за случката, колега. Добре е, че приемаш нещата спокойно, доколкото разбирам, защото ламарина и боя се оправят, но изхабени нерви не се връщат. При мен също се случиха някои леки проблеми. Огънаха на Волекса задния номер на един паркинг и задната броня е ожулена, ама съвсем малко, даже ако не знае човек няма да го забележи, обаче от сервиза казаха, че щетата трябвало да се покаже на застрахователя и се оказа, че сега искат да боядисват цялата задна броня!!!, а това са поне 3 дена в сервиза! през това време съпругата ми ще ходи пеша. Апък тази вечер на паркинга на Кауфланд забелязах, че някой се е "отъркал" в дясната задна врата и калника и върху мръсотията има една черна диря, около педя дълга, и сега ме е страх да измия Волекса, щото не знам какво ще лъсне отдолу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 9 Февруари, 2013 Share Отговорено 9 Февруари, 2013 Аман от невнимателни шофьори, които като карат някакви 15 годишни трошки не ги интересува дали ще закачат на паркинг някой друг. А най-много ме дразни като си отварят вратите и удрят съседната кола. Аз имам вдлъбнато точно от такъв "внимателен" индивид. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 10 Февруари, 2013 Share Отговорено 10 Февруари, 2013 Колеги няма как живеем в България ,подобни случки са ежедневие .На мен след прясно боядисана врата ,някой решил да се подпише с един ключ и оттогава гледам да не се ядосвам ,няма смисъл.При вас това ще го поеме каското ,така че проблема е временен,аз съм се отказал да се занимавам ,за мен това са вече пари, хвърлени на вятъра. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 10 Февруари, 2013 Share Отговорено 10 Февруари, 2013 Само не оправдавайте всичко с България !!! Да не цитирам по другите държави какво е.Все България ви е виновна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 10 Февруари, 2013 Share Отговорено 10 Февруари, 2013 Драскотините и вдлъбнатините дразнят до време - после свикваш. На моята кола вече имам 4 следи от отваряния на врати на съседни автомобили (с крак ли ги отварят, със засилка ли....) и драскотини на 4-5 места......след всяко измиване, просто констатирам поредната новост......ееее,какво да направя - не мога да си я кача в апартамента. И за това е прав г-н Андреев - ламарини се оправят - нерви не ! Ние да надживеем колите си, а не те нас ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 10 Февруари, 2013 Автор Share Отговорено 10 Февруари, 2013 Така е, аз за това не се ядосвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 11 Февруари, 2013 Share Отговорено 11 Февруари, 2013 някъде четох, че българите имат само 5 проблема: ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА И ЛИПСАТА НА ЗДРАВ РАЗУМ иначе аз карам 18 годишна кола, която изглежда почти безупречно. в паркинга, в който я държа до мен паркирало едно SLK на една мацка. лятото бях 10 дни на море с друга кола и като се върнах гледам на вратата м и серия от малки вдлъбнатинки. на въпроса ми защо не внимава, каза: нали всички имаме каско? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 11 Февруари, 2013 Share Отговорено 11 Февруари, 2013 някъде четох, че българите имат само 5 проблема: ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА И ЛИПСАТА НА ЗДРАВ РАЗУМ иначе аз карам 18 годишна кола, която изглежда почти безупречно. в паркинга, в който я държа до мен паркирало едно SLK на една мацка. лятото бях 10 дни на море с друга кола и като се върнах гледам на вратата м и серия от малки вдлъбнатинки. на въпроса ми защо не внимава, каза: нали всички имаме каско? Що не и покажеш, че можеш по-големи вдлъбнатини да и направиш, та да видим дали така ще говори след това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 15 Февруари, 2013 Share Отговорено 15 Февруари, 2013 тя не мисля, че ще е на същото мнение… но наистина драскотините да са ти проблема, не си заслужава да се нервираме излишно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 15 Февруари, 2013 Share Отговорено 15 Февруари, 2013 Огънаха на Волекса задния номер на един паркинг и задната броня е ожулена, Сега, продължение. Отидох аз при застрахователя, всичко нормално, обслужването хай-клас, дадоха ми там някакво писмо за сервиза, обаче като измиха Волекса още веднъж на автомивката се оказа, че от ожуленото вече нищо не е останало, даже не се вижда! Срам! Обаче сега връщане назад няма, така че - задната броня на Гошо трябва да се боядиса и толкова! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 15 Февруари, 2013 Автор Share Отговорено 15 Февруари, 2013 Днес става точно една седмица, откакто омачкаха вратата. Говорих със сервиза и ми казаха, че чакат някакви документи от София и чак тогава ще ми звъннат да им е закарам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivand911 Отговорено 16 Февруари, 2013 Share Отговорено 16 Февруари, 2013 По тоя повод с ударените врати, гледам да паркирам по-далече ако трябва на паркингите(молове, големи хранителни вериги) ,като гледам ако може да няма никой около мен. Всички обикновенно гледат да спрат ако може пред входа, пък аз гледам по-далечко ако може от цялата тълпа. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioworld Отговорено 16 Февруари, 2013 Share Отговорено 16 Февруари, 2013 По тоя повод с ударените врати, гледам да паркирам по-далече ако трябва на паркингите(молове, големи хранителни вериги) ,като гледам ако може да няма никой около мен. Всички обикновенно гледат да спрат ако може пред входа, пък аз гледам по-далечко ако може от цялата тълпа. То хубаво да спреш далеч от всички, ама не знаеш кой ще реши да спре до теб после. Не всичко е въпрос на внимание, по-често на съобразителност. А като знаем колко безхаберен народ има...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 16 Февруари, 2013 Share Отговорено 16 Февруари, 2013 То хубаво да спреш далеч от всички, ама не знаеш кой ще реши да спре до теб после. Ето как някои колеги решават въпроса с безопасното паркиране. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 18 Февруари, 2013 Share Отговорено 18 Февруари, 2013 Аз като взех моята кола преди 1 година още в първите 2-3 дни гледам по тавана и предния капак някакви следни като от латекс... Все още си личат колкото и да я мия, ама претръпнах кво да правя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 4 Март, 2013 Автор Share Отговорено 4 Март, 2013 Да се похваля - днес си взех колата, изправена, боядисана, лъсната и полирана. Голям кеф! 4 дена не си беше вкъщи. Радвах и се като малко дете на бонбони. Сега като погледнеш вратата няма да кажеш, че е мачкана. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 7 Март, 2013 Share Отговорено 7 Март, 2013 Поздравления колега. Пак бързо са ти оправили проблема, супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 31 Май, 2013 Share Отговорено 31 Май, 2013 Един приятен момент - днес Волескът безгрижно превали десетхилядния километър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 12 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 12 Юни, 2013 Браво! Аз гоня 14 000 вече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 12 Юни, 2013 Share Отговорено 12 Юни, 2013 (Редактирано) Аз съм на 3-4км от 28000 Редактирано 13 Юни, 2013 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 22 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 22 Юни, 2013 В понеделним звънкам в сервиза да си запазя час за обслужване, че гоня 15 000 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts