Boyko23 Отговорено 31 Януари, 2013 Share Отговорено 31 Януари, 2013 Колко ли ще ми излезне да направя Волекса в монстър трък? Иначе ако ти се харчат пари по джанти, колега, ти препоръчвам черните оригинални. Много са красиви и са си 15-ки. Сигурен съм, че има снимка някъде по форума на такъв Волекс, но ме мързи да я търся Черните джанти са 16-ки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 31 Януари, 2013 Share Отговорено 31 Януари, 2013 Черните джанти са 16-ки. Упси... А цена? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vitku Отговорено 31 Януари, 2013 Share Отговорено 31 Януари, 2013 (Редактирано) Ако не се лъжа на Волекса, стават джанти от Рено Меган Сценик. Не само Меган Сценик 1 фаза 1, ами много други модели в Рено от 80-те и 90-те ползват джанта с тези данни (19, Клио 1, Клио 2, Меган Хечбек/Коуч/Класик/Комби фаза 1 и 2, Канго...):- 15" - 4x100 - ET 38 - 6J - централен 60.1mm Както се вижда ET не съвпада, макар че разликата е приемлива. Централният отвор на Рено обаче е по-голям и ще трябват втулки. Тези джанти са редки по моргите и защото ги купуват собственици на Опел и VW, от старите, които са в същата ситуация - данните им отговорят, с изключение на по-малкия (при тях) централен отвор. Та стават, ама не съвсем. Редактирано 31 Януари, 2013 от Vitku Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 2 Април, 2013 Share Отговорено 2 Април, 2013 Най - накрая си намерих железни джанти за зимните гуми. Вярно е, че зимата мина, но важното е, че се намериха. Единствената разлика е в централния отвор, който е с 2 мм по - широк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_C10 Отговорено 18 Септември, 2013 Share Отговорено 18 Септември, 2013 (Редактирано) Колега пробвал съм със 17-ка, много ниска гума трябва и не стои както трябва. В момента съм с 16-ка гума 195/55/16 и стои много добре и елегантно. Взел съм ги от Мазда джантите а гумите чисто нови. Само с този размер гума се запазва стойността на километража, много добра возия и визия. Имам и 15-кики от Опел GSI, но мисля че 16-ка по-добре седи и ги продавам 15-ките. Редактирано 18 Септември, 2013 от Говедо Правопис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garrett04bg Отговорено 7 Октомври, 2013 Автор Share Отговорено 7 Октомври, 2013 Колега пробвал съм със 17-ка, много ниска гума трябва и не стои както трябва. В момента съм с 16-ка гума 195/55/16 и стои много добре и елегантно. Взел съм ги от Мазда джантите а гумите чисто нови. Само с този размер гума се запазва стойността на километража, много добра возия и визия. Имам и 15-кики от Опел GSI, но мисля че 16-ка по-добре седи и ги продавам 15-ките. Качи снимки да ги видим ако имаш върможност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 12 Ноември, 2013 Share Отговорено 12 Ноември, 2013 Вчера се чух с дилър и от дума на дума ми каза, че вече се предлагат железни джанти на 80 - 90 лв някъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts