admin Публикувано 27 Октомври, 2011 Share Публикувано 27 Октомври, 2011 На прикачените снимки се вижда текущото състояние на завода. Имам информация, която може да се счита за официална, че в завода са инсталирани всички поточни линии и вече е функциониращ - работи се, прави се обучителното производство, за което бяхме говорили преди, което разбира се няма да се продава, а ще отиде за скрап. РЕДАКЦИЯ: Преди снимките бяха две, сега качих 16 нови. Вижда се столовата и административната сграда, почти напълно завършени са. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 27 Октомври, 2011 Share Отговорено 27 Октомври, 2011 Как за скрап бе ... да ми подарят една! Това в кръга на шегата разбира се! Явно хората си знаят работата! Аз предлагам да направим една сбирка на форума на плаца (паркинга) на завода и да помолим да ни разведат ... поне из публично-достъпните райони! Бих се радвал да видя как се прави кола по китайски в България! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 27 Октомври, 2011 Share Отговорено 27 Октомври, 2011 Ей, супер идея, Радо. Админ, говори с "твойте хора" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 27 Октомври, 2011 Share Отговорено 27 Октомври, 2011 Аз съм твърдо за и държа да съм там,ако се стигне до ходене.Предполагам обаче,че няма кой да издаде с подробности на нас...По принцип големите заводи имат организирани турове из заводите си.Печелят си и от туристи,защо не ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 27 Октомври, 2011 Автор Share Отговорено 27 Октомври, 2011 От Литекс казаха, че по-натам ще има посещения на завода, но никой няма да ни допусне до паркинга му ей така ако отидем сега - има си охрана. Това е сериозно предприятие, не е като да се опитваме да си получим разходка из МакДоналдс. Предлагам когато насрочат официалното откриване на завода, да отидем заедно с медиите и всички фенове на марката, да се съберем там и да видим какво ще ни покажат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 27 Октомври, 2011 Share Отговорено 27 Октомври, 2011 Аз ще бъда там! А вие? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 28 Октомври, 2011 Share Отговорено 28 Октомври, 2011 И аз, и аз. Преди това трябва да си набавя китайско знаме... Никой да има връзки при комунистите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
troika Отговорено 28 Октомври, 2011 Share Отговорено 28 Октомври, 2011 Направете официално предложение към тях за обиколка със снимки и последващо описание във форума. Все пак имат маркетингов отдел и не виждам защо да си откажат безплатна реклама в нета. Аз съм далеч от Ловеч, предполагам няма да дойда, обаче все някой във форума ще изяви желание. 5-10 човека си е чудесна група. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktoros75 Отговорено 28 Октомври, 2011 Share Отговорено 28 Октомври, 2011 Бройте и мен за визитата. Идеята е супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 29 Октомври, 2011 Share Отговорено 29 Октомври, 2011 много яко! най-накрая даго видим завършен! дано и ЛИТЕКС се вклучат активно в форома поне даречем за един час месечно да има един тяхен човек да отговаря на вапроси за техничвски характеристики среден разход на гориво и други такива вапроси да пуснат и някое видео от рода на ''преглед как се произвежда ховер 5'' НО ОТ ЛОВЕЧ ! е честито за новия завод и сполука ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 5 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 5 Ноември, 2011 Преди снимките бяха две, сега качих 16 нови. Вижда се столовата и административната сграда, почти напълно завършени са. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts