Jump to content

Инфо от Аутомедия.БГ

plamen74.72
 Share

Recommended Posts

Приятелю, .... тази статия е толкова стара че ... почти нищо вярно няма в нея (освен имената на компаниите и града) ... вече има доста голяма яснота за това какво ще се прави в БГ и от кога ... поразгледай по-подробно тоя форум ... макар и любителска информацията тук е по-точна и по-нова!

Знам какво пише тук вьв форума! Инфото случайно го видях и за това попитах, понеже и дата на публикацията му не видах, а ми направи впечатление единия модел дето прилича на тойота (много симпатичен е) и за това пуснах темата!

тия всичките са рисунки и са от ерата когато се говореше че нещо ще се прави около ловеч ... а вече имаше представени реални автомобили на изложението в софия, има и коли по представителствата, които се ползват за тестдрайв ... т.е. много по-прясна и вярна информация от тази статия ....

ПП: и не ме разбирай погрешно ... не се заяждам, просто те поправям .... а е хубаво всеки който попадне на нещо да го дава тук, макар и старо, че като гледам официалната информация не е никак много! Така че - ако попаднеш на нещо друго - давай го насам!

• 4 weeks later...

Гледам из София на много места билбордове с реклама на трите модела ,заедно и поотделно и пише "made in Ловеч" . Явно рекламната кампания вече започва сериозно.

Дам, аз преди повече от седмица видях билбордове на GWM в Шумен и Стара Загора. Нека вдигат шум, така че хората да се интересуват, да четат за марката, да им слегне в съзнанието с времето, че това не са онези китайски боклуци на краш тестовете от преди 10 години, с които асоциираме китайските автомобили.