Jump to content

Инфо от Аутомедия.БГ


plamen74.72
 Share

Recommended Posts

Приятелю, .... тази статия е толкова стара че ... почти нищо вярно няма в нея (освен имената на компаниите и града) ... вече има доста голяма яснота за това какво ще се прави в БГ и от кога ... поразгледай по-подробно тоя форум ... макар и любителска информацията тук е по-точна и по-нова!

Link to comment
Share on other sites

Знам какво пише тук вьв форума! Инфото случайно го видях и за това попитах, понеже и дата на публикацията му не видах, а ми направи впечатление единия модел дето прилича на тойота (много симпатичен е) и за това пуснах темата!

Link to comment
Share on other sites

тия всичките са рисунки и са от ерата когато се говореше че нещо ще се прави около ловеч ... а вече имаше представени реални автомобили на изложението в софия, има и коли по представителствата, които се ползват за тестдрайв ... т.е. много по-прясна и вярна информация от тази статия ....

 

ПП: и не ме разбирай погрешно ... не се заяждам, просто те поправям .... а е хубаво всеки който попадне на нещо да го дава тук, макар и старо, че като гледам официалната информация не е никак много! Така че - ако попаднеш на нещо друго - давай го насам!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Гледам из София на много места билбордове с реклама на трите модела ,заедно и поотделно и пише "made in Ловеч" . Явно рекламната кампания вече започва сериозно.

Link to comment
Share on other sites

Дам, аз преди повече от седмица видях билбордове на GWM в Шумен и Стара Загора. Нека вдигат шум, така че хората да се интересуват, да четат за марката, да им слегне в съзнанието с времето, че това не са онези китайски боклуци на краш тестовете от преди 10 години, с които асоциираме китайските автомобили.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...