plamen74.72 Публикувано 26 Август, 2011 Share Публикувано 26 Август, 2011 Има ли нещо вярно в тази информация или си е доста подвеждаща за автомобилите които ще се правят в завода? Ето го инфото: http://www.automedia.bg/read/6688.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 26 Август, 2011 Share Отговорено 26 Август, 2011 Приятелю, .... тази статия е толкова стара че ... почти нищо вярно няма в нея (освен имената на компаниите и града) ... вече има доста голяма яснота за това какво ще се прави в БГ и от кога ... поразгледай по-подробно тоя форум ... макар и любителска информацията тук е по-точна и по-нова! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plamen74.72 Отговорено 27 Август, 2011 Автор Share Отговорено 27 Август, 2011 Знам какво пише тук вьв форума! Инфото случайно го видях и за това попитах, понеже и дата на публикацията му не видах, а ми направи впечатление единия модел дето прилича на тойота (много симпатичен е) и за това пуснах темата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 27 Август, 2011 Share Отговорено 27 Август, 2011 тия всичките са рисунки и са от ерата когато се говореше че нещо ще се прави около ловеч ... а вече имаше представени реални автомобили на изложението в софия, има и коли по представителствата, които се ползват за тестдрайв ... т.е. много по-прясна и вярна информация от тази статия .... ПП: и не ме разбирай погрешно ... не се заяждам, просто те поправям .... а е хубаво всеки който попадне на нещо да го дава тук, макар и старо, че като гледам официалната информация не е никак много! Така че - ако попаднеш на нещо друго - давай го насам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 24 Септември, 2011 Share Отговорено 24 Септември, 2011 Гледам из София на много места билбордове с реклама на трите модела ,заедно и поотделно и пише "made in Ловеч" . Явно рекламната кампания вече започва сериозно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 24 Септември, 2011 Share Отговорено 24 Септември, 2011 Дам, аз преди повече от седмица видях билбордове на GWM в Шумен и Стара Загора. Нека вдигат шум, така че хората да се интересуват, да четат за марката, да им слегне в съзнанието с времето, че това не са онези китайски боклуци на краш тестовете от преди 10 години, с които асоциираме китайските автомобили. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 25 Септември, 2011 Share Отговорено 25 Септември, 2011 И дано скоро на страниците на нашия форум се появи и официална информация от ЛМ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts