Jump to content

за разтуха на форума!


JI_GIT
 Share

Recommended Posts

Те братушките на какво ли няма да се зарадват само и само да не си построят свястни пътища. Четох някъде че едва 47 % от пътищата им са асфалт!

Link to comment
Share on other sites

Ми то хубаво 47% ама това е повече от площа на България най вероятно ,демек целата да я напрявят в Х-асфалт. Не ги мисли ,тех кадет им трябват пътища са си направили, ние да му мислим ,едни дупки не можем да запълним.   Иначе на Север в Русия в тея блата и да искаш трудно се правят пътища, за това редят бетонени плити,и като пропаднат само ги вадят и ги наместват, тука чакъл няма и е много скъп по скъп от петрола. За това не се набляга на тях, а и зимата не ти трябва път, Перкаш кадето ти падне.

 

Пресен пример - в едно  градче има само два светофара, но на шофиора с Училищния автобус не му се чака по светфарите (нали са много 2бр) .Зимата за по напряко минава през езерото и излиза директно 100м след втория светофар,барабар с децата вътре (ама кво му дреме леда е дебел около 3метра). Много ми беше весело като го видях :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:!!!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ааааа за пиенето не съм съгласен :) ние си пием повече от тех

 

Че си пийваме и тука, пийваме си ... ама сме като бебета в сравнение с тях. Познавам доста руснаци ... и са ми разказвали доста за матушка Русь. Срещу нас да бягат не можем да ги стигнем.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...