JI_GIT Публикувано 25 Октомври, 2014 Share Публикувано 25 Октомври, 2014 Поздравявам Ви с химна на "Ховероводите" 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 25 Октомври, 2014 Share Отговорено 25 Октомври, 2014 Страхотен е клипа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 27 Октомври, 2014 Share Отговорено 27 Октомври, 2014 Такова нещо от кога искам да намеря, но ..... явно не съм търсил достатъчно настойчиво Много е добро 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 29 Октомври, 2014 Share Отговорено 29 Октомври, 2014 В YouTube e пълно с клипове за тестове на Хувър-чета ...Сигурно съм прекарал 3 часа в гледане на всевъзможни руски клипчета...Много им се радват братюшките ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 29 Октомври, 2014 Share Отговорено 29 Октомври, 2014 Те братушките на какво ли няма да се зарадват само и само да не си построят свястни пътища. Четох някъде че едва 47 % от пътищата им са асфалт! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 30 Октомври, 2014 Share Отговорено 30 Октомври, 2014 Ми то хубаво 47% ама това е повече от площа на България най вероятно ,демек целата да я напрявят в Х-асфалт. Не ги мисли ,тех кадет им трябват пътища са си направили, ние да му мислим ,едни дупки не можем да запълним. Иначе на Север в Русия в тея блата и да искаш трудно се правят пътища, за това редят бетонени плити,и като пропаднат само ги вадят и ги наместват, тука чакъл няма и е много скъп по скъп от петрола. За това не се набляга на тях, а и зимата не ти трябва път, Перкаш кадето ти падне. Пресен пример - в едно градче има само два светофара, но на шофиора с Училищния автобус не му се чака по светфарите (нали са много 2бр) .Зимата за по напряко минава през езерото и излиза директно 100м след втория светофар,барабар с децата вътре (ама кво му дреме леда е дебел около 3метра). Много ми беше весело като го видях :toothy9: :toothy9:!!! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 31 Октомври, 2014 Share Отговорено 31 Октомври, 2014 Не можем да ги стигнем и по пътища и по лудост и по пиене дори да бягат срещу нас :Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 31 Октомври, 2014 Share Отговорено 31 Октомври, 2014 Ааааа за пиенето не съм съгласен ние си пием повече от тех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 31 Октомври, 2014 Share Отговорено 31 Октомври, 2014 Ааааа за пиенето не съм съгласен ние си пием повече от тех Че си пийваме и тука, пийваме си ... ама сме като бебета в сравнение с тях. Познавам доста руснаци ... и са ми разказвали доста за матушка Русь. Срещу нас да бягат не можем да ги стигнем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts