admin Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Туку що похарчих $329 от вълнение за нещо, което май ще ми махне нуждата да притежавам навигация в колата за напред: Navdy Не знам, доста пари съм давал за глупости, но ето че най-накрая похарчих малко и за нещо умно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.videv Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Е, тва е...дано и утре така да мислиш........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 Не ме мисли - аз на малко се радвам. Например ще съм доволен и ако се случи веднъж да не напишеш нищо, когато нямаш какво да кажеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmnikolov Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 (edited) Гледах FAQ и не видях каква навигация използва и какви карти? То може и да го пише, но аз не видях такава информация. За мен най-удобното в момента е една мултимедийна система с голям екран, на който да може да се споделя изображението от телефона или дори най-добре системата да е с Android и да може да се инсталират приложения на нея и директно да си инсталирам iGO, Garmin Viago, Navitel от Play store, както и да си инсталирам отделни apk файлове. Edited August 16, 2014 by nmnikolov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted August 16, 2014 Author Share Posted August 16, 2014 Предлага интерфейс на Google Maps / Apple Maps от телефона Гласовото разпознаване също ти идва от телефона. Общо взето системата предлага повече функционалност и по-удобен интерфейс стъпвайки на хубавия софтуер, който вече се намира в телефона ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docdobrev Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Колега,като го получиш и ползваш известно време ,моля да споделиш впечатленията си!Хареса ми това,което прочетох и се замислих дали да не си купя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Чак около нова година ще дойде. Но след 2 седмици ще стане 499 долара, сега е 299 долара (+30 доставка до България). Има си доза риск, но ако е готино, след време ще е непоносимо скъпо. За това и малко "избързах". Като цяло ми харесва концепцията да мога си имам удобставата в колата (като навигацията), която и кола да карам - сега просто ми е криво като не си карам собствената кола, понеже ми липсват екстрите в другите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Пост от преди 5 дни пише, че вече пре-продажбите на navdy са надминали милион долара: http://techcrunch.com/2014/08/14/heads-up-display-navdy-hits-1m-in-pre-orders-during-first-week/ Вероятно вече са увеличили няколко пъти изкараните пари. Писали са, че ще подобрят допълнително устройството до финалния release. Ще пускам ако има новини Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migel Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Всъщност устройството представлява по-удобен интерфейс между човека и телефона му( като допълнение, и колата му). Само по себе си то не може да се използва самостоятелно. Т.е. ако се използва за навигация, то телефона трябва да разполага с такава. Прав ли съм? В общи линии интересна джаджа. Доста приятна реклама, а пък продажбите определено са се повлияли от 40%-то намаление ;-) Да не говорим, че такива дисплеи се предлагат като допълнително оборудване от ограничен брой автопроизводители и то на цена в пъти по висока дори от $499 ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Прав си - по-точно навигацията, която се ползва е Google Maps или Apple Maps (Android/iOS). Без телефон с такава ОС, няма да можеш да го ползваш. Освен предлаганите функционалости за навигация, интернет (посредством което има приложения за управление на Twitter, Viber, Skype, съобщения, музика и други), има и ОБД четец, който се връзва към колата и предстовя в реално време неща като разход, грешки от компютъра и друга информация. Което е доста полезно за по-стари коли, които пък нямат изобщо пордови компютър. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migel Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Какво стана с head-up display-а? Използваш ли го вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Отлагаха шипинга два пъти. Сега финалният уж е края на годината. Можех да си взема парите, но все още го искам и не съм канселирал pre-order-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts