Chocho Drumeshki Отговорено 5 Ноември, 2014 Share Отговорено 5 Ноември, 2014 Също искам да помоля за малко обяснение - кчвам една снимка в която съм посочил какво не ми е ясно и не видях нищо в сайта на волекс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 5 Ноември, 2014 Share Отговорено 5 Ноември, 2014 Здравей, 1. лизингите са еднакви. Въпрос на лични предпочитания; 2. обект на гаранция са; 3. това в ляво е някакъв афтермаркет блутут; 4. този капак просто скрива отделение за дребни предмети; 5. дисплея в ляво е часовник; 6. в дясно е лампа за непоставен предпазен колан на пасажера. Поздрави, 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 6 Ноември, 2014 Share Отговорено 6 Ноември, 2014 Не знам какво толкова ще видиш ако е отворено, просто една ниша за натурии и да не се виждат им сложили капаче. Дисплея отляво на капачето освен часовник, допълнително има индикатор за включено отопление на задното стъкло и страничните огледала. Като светне слънцето се вижда, че има и поле за автоматична скоростна кутия, но логично той не работи. А лизингите наистина са еднакви. За проблем със задните амортисьори при С30 не съм прочел, но при мен такива няма. А те са гаранционни разбира се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lider99 Отговорено 10 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 10 Ноември, 2014 Ето исканата снимка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lider99 Отговорено 10 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 10 Ноември, 2014 Другото ..колегите са обяснили .Само за блутута да обясня,че това монтират от Литекс моторс когато поръчаш "Блутут със стерео аудио стийминг"(поне на мен такова сложиха) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 10 Ноември, 2014 Share Отговорено 10 Ноември, 2014 Този блутуд го има в списъка с аксесоари дори за Н5 330 лв му търсят. http://greatwall.bg/wp-content/uploads/2013/07/2013-07-Hover-H5-Accessories-v3-BG.pdf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 11 Ноември, 2014 Share Отговорено 11 Ноември, 2014 Другото ..колегите са обяснили .Само за блутута да обясня,че това монтират от Литекс моторс когато поръчаш "Блутут със стерео аудио стийминг"(поне на мен такова сложиха) Това не стои ли като притурка на автомобила, стил афтърмаркет. Аз лично не пожелах такова нещо, като го видях как изглежда. Поне върши ли нещата, които пишат за него. И не е ли малко дървено управлението му Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Миро 3 Отговорено 14 Февруари, 2015 Share Отговорено 14 Февруари, 2015 Моля, собственика на колата да даде мнение за същата, след като я е покарал няколко месеца? Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginfisss Отговорено 15 Ноември, 2015 Share Отговорено 15 Ноември, 2015 Здравейте, от вчера и аз съм горд собственик на C30. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 16 Ноември, 2015 Share Отговорено 16 Ноември, 2015 Ще се радваме да пуснеш снимки и впечатления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginfisss Отговорено 18 Ноември, 2015 Share Отговорено 18 Ноември, 2015 Първите впечатления от возилото са много добри. Изключително добре се държи на пътя. Към момента съм приятно изненадан от всичко, надявам се впечатленията ми да останат непроменени. А ето я и нея - за съжаление в момента имам само една снимка на светло, но все пак... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мимата Мимата Отговорено 18 Май, 2016 Share Отговорено 18 Май, 2016 Това не стои ли като притурка на автомобила, стил афтърмаркет. Аз лично не пожелах такова нещо, като го видях как изглежда. Поне върши ли нещата, които пишат за него. И не е ли малко дървено управлението му Привет, И аз се интересувам от същото, доста се двоумя дали да не си сложа и аз един такъв блутуут.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts