Jump to content

Област Добрич вече е без представителство на GW


Recommended Posts

Днес ходих в представителството на GW в Добрич и... изненадааа - прекъснато е търговското партньорство, както и гаранционното обслужване на вече продадените автомобили!!! От разговора ми със служителите останах с впечатление, че причината за това не е у фирмата представител... Гаранционното обслужване  - кой където намери сервиз, който да работи с GW. Най - близкия е във Варна и ще се ходи там, но на мен ми понамирисва на проблеми около марката. Подразбрах, че вноса на автомобили / Н5 и Стийд/ от Китай е силно ограничен и отделните представители чакат доста, докато получат заявените автомобили, а сглобяваните у нас малолитражки не се продават в бройка, която да е достатъчна за да се запази интереса от страна на дистрибутора. Някой знае ли нещо по въпроса и дали това е някакъв временен спад или е залез, подобен на случая с Ровър Маестро във Варна...  :help:

Link to comment
Share on other sites

От скоро време наблюдавам подобна тенденция и в гр.Габрово.

Представителя на GW бе "Тойота-Венци",сега пред шоурума им няма дори един представител на стената, а преди месеци имаше и от трите модела по-много паркирани отпред.

Явно нещо се мъти.

Link to comment
Share on other sites

Повече от месец мина от както Венци разкара всичко китайско от шоурума. До колкото разбрах същото е положението и в офисите в Търново и Шумен.

Link to comment
Share on other sites

Не мисля че нещо се "мъти", просто в по-малките градове е нормално интереса да е по-малък, за ототизиран сервиз е наистина проблем, все пак колите имат обслужване. Но пъл доколкото зная бг фабриката изнася също коли за европа. Моето мнение е че просто дилърите на Греат Уол не са добре подгорвени какво точно продават, аз лично имах доста проблеми от недоглеждане на дилър, НО благодарение на Литекс всичко е ок, не че не си го изкарах на тях;-).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...