JI_GIT Публикувано 9 Октомври, 2013 Share Публикувано 9 Октомври, 2013 Днес ходих в представителството на GW в Добрич и... изненадааа - прекъснато е търговското партньорство, както и гаранционното обслужване на вече продадените автомобили!!! От разговора ми със служителите останах с впечатление, че причината за това не е у фирмата представител... Гаранционното обслужване - кой където намери сервиз, който да работи с GW. Най - близкия е във Варна и ще се ходи там, но на мен ми понамирисва на проблеми около марката. Подразбрах, че вноса на автомобили / Н5 и Стийд/ от Китай е силно ограничен и отделните представители чакат доста, докато получат заявените автомобили, а сглобяваните у нас малолитражки не се продават в бройка, която да е достатъчна за да се запази интереса от страна на дистрибутора. Някой знае ли нещо по въпроса и дали това е някакъв временен спад или е залез, подобен на случая с Ровър Маестро във Варна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boy3M Отговорено 9 Октомври, 2013 Share Отговорено 9 Октомври, 2013 От скоро време наблюдавам подобна тенденция и в гр.Габрово. Представителя на GW бе "Тойота-Венци",сега пред шоурума им няма дори един представител на стената, а преди месеци имаше и от трите модела по-много паркирани отпред. Явно нещо се мъти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 9 Октомври, 2013 Share Отговорено 9 Октомври, 2013 Повече от месец мина от както Венци разкара всичко китайско от шоурума. До колкото разбрах същото е положението и в офисите в Търново и Шумен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 9 Октомври, 2013 Share Отговорено 9 Октомври, 2013 В Русе е обратно - пълно е и от скоро има изкаран H6 и няколко пикапа с различно оборудване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 9 Октомври, 2013 Share Отговорено 9 Октомври, 2013 Не мисля че нещо се "мъти", просто в по-малките градове е нормално интереса да е по-малък, за ототизиран сервиз е наистина проблем, все пак колите имат обслужване. Но пъл доколкото зная бг фабриката изнася също коли за европа. Моето мнение е че просто дилърите на Греат Уол не са добре подгорвени какво точно продават, аз лично имах доста проблеми от недоглеждане на дилър, НО благодарение на Литекс всичко е ок, не че не си го изкарах на тях;-). 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts