ЯворМитев Публикувано 5 Август, 2013 Share Публикувано 5 Август, 2013 (Редактирано) ...от собствената си простотия. Колата е на буквално месец. Волекс Ц10. На съпругата ми, която е лекар. Реших да я зарадвам с чисто нова кола, защото е добро момиче и го заслужава.......а те и я наритаха. Следите са от подметка и има вдлъбнатина. Има Каско, има и парцал с течност някаква за почистване.....въпроса не е в това, а в този откачен побъркан, комплексиран и зъл народ, поробен от собствената си простотия и балкански завистлив манталитет. Миналата седмица ни се обадиха, че в печатно издание има благодарствена бележка от пациент лично към нея.....е б**ти контраста. Лекувай маце, пък нета ти ритат колата..... Редактирано 5 Август, 2013 от yavorphoto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 Един приятел си купи апартамент. Боядиса входа и смени дограмата за негова сметка. Разчисти и поддържа двора сам. В момента негова съседка събира подписка срещу него, защото цвета на входа не й харесвал и още не знам си колко си причини. Та искам да кажа - ние българите си заслужаваме съдбата. Един леко да подаде глава и всички го дърпат надолу. На мен с Волекса ми се случи абсолютно същото - още на първия месец някой ми одра капака с ключ. Каското го оправи, но остава горчивото, че някой го е било яд, че съм намерил пари за нова кола... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 Спокойно, до скоро почти всеки ден намирах храчки по колата явно от съсед... Не знам дали плюе от прозореца на апартамента си или когато минава покрай колата го прави нарочно. Паркирам в затворен с бариера паркинг до блока и си плащам за това паркомясто всеки месец, така че не е война заради паркоместа. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 гаден народ сме си и това е.....вечно злобни и недоволни а сега и магистрала тракия им пречи че е била направена за софиянци...никога няма да се оправиме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 Те хората са си го казали:Ако аз съм зле,Вуте да два пъти по зле. Лошо е когато правят такива неща хората от завис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 Простотията я оставям без коментар! Но заглавието на темата е уникално точно. Поздрави за него! Изключително въздействащо и в същото време отговарящо на родната действителност. П.С. Всъщност погледнато философски... има и добри хора...даже те са мнозинство, но някак си лошотията изпъква в пъти повече от доброто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 6 Август, 2013 Share Отговорено 6 Август, 2013 П.С. Всъщност погледнато философски... има и добри хора...даже те са мнозинство, но някак си лошотията изпъква в пъти повече от доброто. Абсолютно си прав, Мигел. Един на десет да е идиот стига, за да развали общото впечатление. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts