Niki-25 Отговорено 9 Май, 2014 Share Отговорено 9 Май, 2014 Това ако стаен ще е по-добрия вариант защото в България газта е с много гадно качество и тя прецаква помпите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 10 Май, 2014 Share Отговорено 10 Май, 2014 Точно така и аз мисля че обикновените газови инжекциони са по добрия вариант за БГ.Аз съм с такъв и никакъв проблем нямам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko99 Отговорено 23 Май, 2014 Share Отговорено 23 Май, 2014 Сега има договореност за доставка и монтаж на Ланди Ренцо, газови инжекциони с изпарител. Така вече може да сложа газово на Волекса ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МЕЧО ПУХ Отговорено 26 Май, 2014 Share Отговорено 26 Май, 2014 Няма как да стане, защото е само за С30, но утре ще идват от представителството и ще питам пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 26 Май, 2014 Share Отговорено 26 Май, 2014 Би трябвало да може и на С10 да се сложи от новите газови уредби тъй като в гр. Плевен се продава нов или пък ако аз имам и още ми е в гаранция трябва да може да се сложи до края на гаранцията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МЕЧО ПУХ Отговорено 26 Май, 2014 Share Отговорено 26 Май, 2014 логическото мислене води натам, ама засега има писмо само за С30, все пак те не мислят като нас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 26 Май, 2014 Share Отговорено 26 Май, 2014 Може би имате писмо само за C30, защото вече не се продава C10. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 26 Май, 2014 Share Отговорено 26 Май, 2014 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11383822468919119&f1=details&slink=6l4fxp Ето го и чисто нов изостанал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МЕЧО ПУХ Отговорено 27 Май, 2014 Share Отговорено 27 Май, 2014 Нови и изостанали има , има и втора ръка на по 10-15 хил.км., ама газов инжекцион засега ще има само на С30, това е което се потвърди с представителя на Ланди Ренцо. Кво да се прави, но се водят преговори и за другите модели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 27 Май, 2014 Share Отговорено 27 Май, 2014 (Редактирано) .............. е едно от ведущите имена в газовите системи.По добро е от ........... и наравно с .......... виж сопотските и особенно имаше едни на Дунарит- Русе бакелитови, бяха връхтът.Изпарител с тази марка е явление- 15 години карах с такъв и сега на едната инжекция пак е такъв макар и на различен принцип...ме обори... Редактирано 17 Юни, 2014 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МЕЧО ПУХ Отговорено 28 Май, 2014 Share Отговорено 28 Май, 2014 (Редактирано) Не е нужно някой да те оборва, много си прав. При нас трябва да се гледа кое е по-изгодно. Редактирано 28 Май, 2014 от Говедо Правопис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 22 Юни, 2015 Share Отговорено 22 Юни, 2015 здр не знам какво става с тези агу които слагат но аз имам проблем на всеки 20000км които мина отначало сменяха филтри след това бутилка и помпа и сега след 23000км проблема пак се появи когато намали количеството газ минава на бензин а в бутилката е на половина, какво да правя мисля да не я нося в сервиз на great wall Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 6 Януари, 2017 Share Отговорено 6 Януари, 2017 Здравейте,колеги и за много години! Интересувам се още ли се слагат газовите системи на виале на колите на греат уол и дали някой е ползвам услугите на дженеръс в Бургас- това е фирмата ,която е дилър за момента на греат уол за града. Купих си кола ,която е оборудвана със същата система и ме интересува къде в в Бс може да се погледне какво е състоянието и се сетих за вас,та ако някой си е имал вземане даване с дилъра да сподели мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 18 Април, 2017 Share Отговорено 18 Април, 2017 Късно го виждам това последното, колегата да ме извини. В Бургас съм ходил на сервиз именно за газовата. Останах много доволен. Гледаха, тестваха, вадиха, слагаха, каквото там има за ръчкане и след два часа ми се обадиха по телефона. Колата я взех на следващия ден, щото имах лекции. Сервиза беше някъде в южния край на града, обслужваше и марките на ВАГ групата. Отдалече се виждаше голяма реклама на застрахователя Алианц, под нея е сервиза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts