feikot Отговорено 11 Февруари, 2014 Share Отговорено 11 Февруари, 2014 По-скоро за Пампорово и Добринище. На Тодорка не съм карал,както и на Томба,Момба и Бомба. В Банско е 15 градуса утре го дават до 18.Готин майтап,ама от времето,не от мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 11 Февруари, 2014 Share Отговорено 11 Февруари, 2014 Банско е 990 м, а пистите започват от 1600 м до около 2600 м. За 21-ви прогнозата е, че ще се захлажда. Както се казва времето ще покаже. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 11 Февруари, 2014 Share Отговорено 11 Февруари, 2014 Определено тази година общо взето ще е нулева... А аз скоро обикалях магазините да си търся твърди ски обувки. Явно ще остане за другия сезон. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 11 Февруари, 2014 Share Отговорено 11 Февруари, 2014 Сега може да се хванат намаления. Какви по-точно обувки търсиш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 11 Февруари, 2014 Share Отговорено 11 Февруари, 2014 Абе намаления ама няма 25cm... Търся твърдост 100, но като обиколих всички магазини по бул. Черни връх преди 1 месец имаше такъв размер само Rossignol в магазините на SLS и Lange, но са по-скъпи (от 600лв. нагоре). Rossignol-ите бяха 400, но ми се иска да пробвам и други марки да намеря най-удобната за мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 12 Февруари, 2014 Share Отговорено 12 Февруари, 2014 Проверил ли си в "sportdepot" ? Nordica имат намаление и променлива, и фиксирана твърдост, ако имат и подходящия размер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 12 Февруари, 2014 Автор Share Отговорено 12 Февруари, 2014 Бе не знам, при 18 градуса навънка аз си сключих ГО на мотора вчера Който карал борд/ски, карал - след две седмици викам да ходим на море Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 12 Февруари, 2014 Share Отговорено 12 Февруари, 2014 Уфф, аз попадам сред непоправимите оптимисти ;-) А пък може да преминем на алтернативни занимания, като каране на кънки по къс ръкав на ледената пързалка, парна баня, басейн и т.н. важно е човек да се откъсне от ежедневието. П.П. Абе то жена ми хубаво ми викаше да ходим в Австрия, ама аз не та не...не слушам да му се невиди! Обещавам другата зима да съм послушен! ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 13 Февруари, 2014 Share Отговорено 13 Февруари, 2014 Миналата година като смятах,нещата са на кантар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts