todoricco Публикувано 11 Април, 2022 Share Публикувано 11 Април, 2022 Здравейте ,много ми е неприятна тази функция и бих желал да я деактивирам?Как става?Автомобилчето е страхотно,прочетох сервизната книжка,но не открих начин. Благодаря ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 16 Април, 2022 Share Отговорено 16 Април, 2022 (Редактирано) Това мисля че се прави от компютъра. На Hover също я има тази функция но на мен не ми пречи даже ми харесва понеже возя и децата. Та на въпроса, може да отидеш на краставицата, отдолу има сервиз за аларми. Мисля че там ще могат да помогнат. Там си правих централното. Редактирано 16 Април, 2022 от yaniatanasov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 17 Април, 2022 Share Отговорено 17 Април, 2022 Трябва да се прекъсне една пътека към БСМ модула Забравил съм точно коя беше.... от там взема сигнал, че колата се движи с повече от 18 км/ч Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todoricco Отговорено 18 Април, 2022 Автор Share Отговорено 18 Април, 2022 Много благодаря колеги за отговорите.Ще отида на майстора на краставицата,където поставяха алармите.Щеше ми се да е софтуерно , но ако няма начин ще се действа по този начин с прекъсване на пътека щом трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todoricco Отговорено 28 Април, 2022 Автор Share Отговорено 28 Април, 2022 Готово,неприятната екстра отстранена!Всеки ,който монтира аларми може да кастрира тази функция.При мен лично за 20 мин майстора намери сигнала и го байпасира.Естествено попитах за услугата в официален сервиз - не се премахва.Отделно в движение при натискане на lock/unlock бутона в позиция unlock ,компютъра не разбира ,че тази екстра не се желае.Надявам се да съм ви бил полезен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 28 Април, 2022 Share Отговорено 28 Април, 2022 (Редактирано) Официален сервиз никога повече, поне не този в Бургас. 137лв ми взеха за този сензор!!! 32лв с доставка. Да може би не е оригинален, ама все тая. Слагал съм и други не оригинални части и си работят. Едит: Излъгах 148.68 лв му беше цената. Редактирано 28 Април, 2022 от yaniatanasov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 9 Май, 2022 Share Отговорено 9 Май, 2022 Преди три години го сменях от алито 20 кинта още работи, а ми искаха над 100 лева за оригинален Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 11 Май, 2022 Share Отговорено 11 Май, 2022 (Редактирано) Тук отговота е известния анекдот за панаира в Пловдив когато са представяли марката на БГ пазара и възниква проблем с автомобила. След диагностика инжинера се обажда на собственика с въпрос с каква част да го заменят т.е."с немско менте или оригинална китайска част".😄 В Алито има много добри попадения стига да не бързаш. Редактирано 23 Май, 2022 от Krasimirr текст 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todoricco Отговорено 13 Май, 2022 Автор Share Отговорено 13 Май, 2022 Напълно съм съгласен с колегата Красимир за качеството на съвременните китайски автомобили и съответно резервни части,могат да се поръчат от алиекспрес или от където си пожелаем.Делът на произведените в Китай части за абсолютно всички производители е доста над това което потребителите на псевдо премиум марки си мислят.Само да спомена изцяло сглобени авомобили в Китай предлагани на европееца са Хонда Джаз,Мерцедес GLB, GLA.Отделно повече от 1/3 от първоначално вградените резервни части на германски производители са с произход Китай така ,че само незнаещите могат да подценяват тази империя. Иначе ,Китайска калинка Волекс ,която управляваме е на цената на два китайски айфона и е много повече автомобил от другите прехвалени над 20 годишни "премиум" марки ! Успешен ден на всички. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts