Jump to content

Как се деактивира автоматичното заключване на вратите след потегляне?


todoricco
 Share

Recommended Posts

Здравейте ,много ми е неприятна тази функция и бих желал да я деактивирам?Как става?Автомобилчето е страхотно,прочетох сервизната книжка,но не открих начин.

Благодаря ви!

Link to comment
Share on other sites

Това мисля че се прави от компютъра. На Hover също я има тази функция но на мен не ми пречи даже ми харесва понеже возя и децата. Та на въпроса, може да отидеш на краставицата, отдолу има сервиз за аларми. Мисля че там ще могат да помогнат. Там си правих централното.

Edited by yaniatanasov
Link to comment
Share on other sites

Трябва да се прекъсне една пътека към БСМ модула

Забравил съм точно коя беше.... от там взема сигнал, че колата се движи с повече от 18 км/ч

Link to comment
Share on other sites

Много благодаря колеги за отговорите.Ще отида на майстора на краставицата,където поставяха алармите.Щеше ми се да е софтуерно , но ако няма начин ще се действа по този начин с прекъсване на пътека щом трябва.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Готово,неприятната екстра отстранена!Всеки ,който монтира аларми може да кастрира тази функция.При мен лично за 20 мин майстора намери сигнала и го байпасира.Естествено попитах за услугата в официален сервиз - не се премахва.Отделно в движение при натискане на lock/unlock  бутона в позиция unlock ,компютъра не разбира ,че тази екстра не се желае.Надявам се да съм ви бил полезен!

Link to comment
Share on other sites

Официален сервиз никога повече, поне не този в Бургас. 137лв ми взеха за този сензор!!! 32лв с доставка. Да може би не е оригинален, ама все тая. Слагал съм и други не оригинални части и си работят.
Едит: Излъгах 148.68 лв му беше цената.


image.thumb.png.fe3a0bfdf468327a9952484e2aece219.png

Edited by yaniatanasov
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Тук отговота е известния анекдот за панаира в Пловдив когато са представяли марката на БГ пазара и възниква проблем с автомобила.

След диагностика инжинера се обажда на собственика с въпрос с каква част да го заменят т.е."с немско менте или оригинална китайска част".😄

В Алито има много добри попадения стига да не бързаш.

Edited by Krasimirr
текст
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Напълно съм съгласен с колегата Красимир за качеството на съвременните китайски автомобили и съответно резервни части,могат да се поръчат от алиекспрес или от където си пожелаем.Делът на произведените в Китай части за абсолютно всички производители е доста над това което потребителите на псевдо премиум марки си мислят.Само да спомена изцяло сглобени  авомобили в Китай предлагани на европееца са Хонда Джаз,Мерцедес GLB, GLA.Отделно повече от 1/3 от първоначално вградените резервни части на германски производители са с произход Китай така ,че само незнаещите могат да подценяват тази империя.

Иначе ,Китайска калинка Волекс ,която управляваме е на цената на два китайски айфона и е много повече автомобил от другите прехвалени над 20 годишни "премиум" марки ! Успешен ден на всички.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...